Apa pe stomacul gol, miracolul sanatatii

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 10:35
28192 citiri
Apa pe stomacul gol, miracolul sanatatii
Foto: hubpages.com

Este o practica populara in Japonia, de a bea apa la prima ora, imediat cum te-ai trezit. Niponii cred ca acest obicei are numeroase beneficii asupra sistemului digestiv si circulator, iar studiile cercetatorilor americani au confirmat acest lucru.

Fie ca este vorba de migrene ori dureri de dinti, probleme digestive sau ale tensiunii arteriale, paharul de apa de dimineata, pe stomacul gol poate face minuni, informeaza hubpages.com.

Studiile specialistilor au aratat eficienta acestui simplu obicei, la-ndemana tuturor, in tratarea oricaror dureri.

Este benefic si pentru tratarea artritei, epilepsiei, obezitatii, TBC-ului, meningitei, problemelor rinichilor, dereglarilor digestive, diabetului si afectiunilor oculare. Mai mult, apa pe stomacul gol are influente extraordinare asupra reglarii ritmului cardiac, tratarii cancerului, otitei sau afectiunilor respiratorii.

Tratamentul este simplu. Imediat cum te-ai trezit, inainte de periajul dintilor sau baia de dimineata, bea trei pahare de apa. Iti poti incepe rutina obisnuita de dimineata, dar asteapta 45 de minute inainte de a consuma ceaiul obisnuit si micul dejun.

Daca nu poti bea trei pahare de apa la prima ora, nu te forta. Poti grada cantitatea consumata pana cand ajungi la cea recomandata de catre specialisti.

Daca ai probleme cu tensiunea arteriala, tratamentul se pastreaza 30 de zile. Vei observa primele imbunatatiri dupa prima saptamana, dar este necesar sa pastrezi rutina pentru ca metabolismul tau sa reintre in normal.

In tratarea gastritei, zece zile sunt suficiente pentru ca durerile si usturimile de stomac sa nu te mai afecteze. Pentru tratarea diabetului, ai nevoie de 30 de zile pentru ca circulatia sangelui sa se imbunatateasca.

Pentru cancer, artrita sau TBC, specialistii recomanda o cura de apa timp de 90 de zile. Acest simplu tratament nu are efecte adverse si nu interactioneaza in nici un fel cu alimentatia sau medicatia pe care o iei.

Apa va avea o temperatura corespunzatoare, nici calda, dar nici rece. Daca totusi temperaturile de afara te obliga sa consumi apa rece, trebuie sa stii ca ea are proprietatea de a intari ceea ce tu consumi, iar acest lucru va ingreuna digestia. Se recomanda astfel ca apa de dimineata sa fie la o temperatura normala, iar cea de dupa fiecare masa sa fie calda, pentru o buna digestie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#apa stomac gol, #apa dimineata sanatate, #bea apa dimineata , #apa