De ce ai nevoie in primii ani de viata ai unui copil? Sugestii binevenite de la Medik-on

Advertorial
Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 11:23
6708 citiri
De ce ai nevoie in primii ani de viata ai unui copil? Sugestii binevenite de la Medik-on

Cand spui Medik-on, spui experienta si grija pentru familia ta. Avand o istorie bogata in spate si peste 25 de ani de expertiza in domeniul farmaceutic, compania Baby Farm, acum Medik-on, s-a extins frumos pe piata din Romania, deschizand mai multe farmacii.

Iar pentru ca se axeaza pe cele mai importante persoane din viata noastra, copiii, Medik-on isi deschide in 2015 usile primei farmacii specializate in articole de ingrijire si dezvoltare pentru copii - Medik-on Baby.

Magazinul online deschis din 2016, prezinta o gama extrem de variata de produse special concepute pentru bebelusi si copii, atat pentru hrana, cat si pentru ingrijirea si dezvoltarea lor motorie.

Gamele multiple de produse regasite la farmacia online Medik-on se axeaza pe binele intregii familii

Astfel, avem categorii si sortimente diversificate de articole pentru copii, pentru familie, terapii alternative si suplimente din ingrediente active de cea mai buna calitate.

In cazul celor mici, parintii pot afla ca aici pot descoperi articole pentru bebelusi, jocuri distractive, obiecte pentru desenat, jucarii, puzzle-uri sau hrana pentru cei mici si produse de ingrijire.

Categoriile de produse sunt foarte bine organizate in site, pentru a asigura o parcurgere cat mai usoara si gasirea rapida a produsului dorit.

Categoriile sunt: farmaceutice, ingrijire si igiena corporala, dermatocosmetice pentru toata familia, articole din "Cuplu si sex", produse pentru slabit, tehnica medicala, terapii naturiste, puericultura mare, jucarii, dar mai ales articole din sectiunea "Mama si copilul".

Medik-on este o farmacie online care ia in considerare nevoile oricarui client si astfel cauta sa multumeasca pe toata lumea prin diversitate si expertiza.

Ca sa iti venim in ajutor, am alcatuit pentru tine o lista cu 3 categorii de produse care nu trebuie sa iti lipseasca sub nici o forma din casa atunci cand ai un bebelus:

1. Articole de ingrijire a pielii bebelusului

In primele luni de viata, pielea bebelusului este extrem de sensibila si se poate deshidrata si irita foarte usor.

Tocmai de aceea, trebuie sa ai intotdeauna la indemana produse de ingrijire a pielii bebelusului, cum ar fi diverse lotiuni de piele, creme, sau ulei de masaj.

Toate aceste produse iti vor fi de folos in mentinerea pielii bebelusului hidratata si catifelata.

Insa, nu orice produs de ingrijire a pielii este bun pentru bebelus, ci trebuie sa alegi cu foarte mare atentie ce produs cosmetic va intra in contact cu pielea acestuia.

Poti opta pentru tot felul de produse de ingrijire fabricate doar din ingrediente naturale, cum ar fi cele de la Bioderma, Klorane sau La Roche-Posay.

Iata 3 produse de ingrijire a pielii bebelusului pe care ai putea sa le iei in considerare:

  • Balsamul intensiv Bioderma Atoderm, emolient dermo-restructurant si calmant pentru pielea sensibila a sugarilor. Acest balsam are un ingredient dermatologic activ cu efect calmant si este imbogatit cu agenti calmanti si purifianti care calmeaza imediat iritatia. Mai mult decat atat, acest balsam functioneaza ca o bariera protectoare impotriva bacteriilor cum ar fi Stafilococul Auriu si a alergenilor. Nu contine parfum sau parabeni, prin urmare, este ideal pentru ingrijirea pielii bebelusului.

  • Crema protectoare Klorane Bebe, protejeaza pielea bebelusului in mod special impotriva dermatitei de scutec. Aceasta dermatita de scutec este o afectiune destul de frecventa in randul copiilor si apare din cauza frecarii pielii de scutec sau din cauza neschimbarii la timp a scutecului. Aceasta crema protectoare este hipoalergenica, calmeaza iritatia (datorita extrasului de galbenele) si absoarbe umezeala, prevenind in acest mod si aparitia unei noi iritatii.

  • Ulei de masaj Klorane, hraneste si calmeaza pielea bebelusului. Uleiul de masaj are o textura fluida si este usor de aplicat pe pielea bebelusului. Este hipoalergenic, nu contine coloranti, ci ingrediente naturale precum uleiul de jojoba, sofran, migdale dulci si avocado. Cu ajutorul acestui ulei de masaj pe care il poti folosi in fiecare zi dupa baita, il vei putea relaxa pe cel mic si il vei putea pregati mai bine pentru somn.

Toate aceste produse, precum si alte produse de ingrijire a pielii bebelusului, de la diverse branduri cunoscute pot fi gasite pe site-ul farmaciei Medik-on.

2. Produse pentru bebelusi

In afara de produsele de ingrijire a pielii, mai este nevoie de o sumedenie de articole de ingrijire pentru copii, cum ar fi scutece, saci parfumati pentru scutecele folosite, suzete si lant pentru suzeta, bavetele pentru protejarea hainutelor, betisoare de urechi, servetele umede, pasta si periuta pentru dinti, gel gingival, jucarii gingivale etc.

Toate aceste produse pot fi impartite in mai multe categorii, in functie de momentul in care vei avea nevoie de ele, iar in acest fel, iti va fi mult mai usor sa achizitionezi tot ce iti trebuie si sa nu uiti nimic de pe lista.

Spre exemplu, in momentul schimbarii scutecului, ai nevoie de scutece, de servetele umede, si de diverse creme care sa previna iritarea pielii sau eventual sa o trateze.

In momentul baitei ai nevoie de tot felul de produse de curatare a pielii cum ar fi samponul, gelul de dus sau sapunul (obligatoriu realizate din ingredinte naturale pentru a nu afecta pielea bebelusului), protectia pentru cadita, creme hidratante de corp sau ulei de corp, unghiera (se recomanda taierea unghiilor in special dupa baita), ser fiziologic pentru curatarea nasucului, batista bebelusului etc.

Cand incep sa apara primii dintisori, ai nevoie de o alta serie de articole care sa te ajute in aceasta perioada si vorbim in mod special de jucariile gingivale si gelurile gingivale pentru a potoli durerea si disconfortul celui mic.

In plus, odata cu aparitia primilor dintisori trebuie sa alegi si o periuta si pasta de dinti potrivite pentru el si sa incepeti sa va stabiliti un ritual de igiena orala.

3. Jucarii

Ultima categorie de produse de care vrem sa iti reamintim sunt jucariile.

Creierul unui bebelus se dezvolta cel mai mult in primii 3 ani de viata, iar aceasta dezvoltare trebuie sa fie sustinuta de tot felul de jucarii.

Un antemergator colorat cu numeroase activitati il va stimula si il va ajuta in dezvoltarea abilitatilor motorii, cutia senzoriala il va invata pe cel mic sa isi dezvolte simtul tactil, in timp ce un joc de indemanare il va dezvolta gandirea logica si motricitatea fina.

Farmacia Medik-on te ajuta sa alegi cele mai bune jucarii pentru micut, de la diversi producatori renumiti cum ar fi Leger, producator german cu o experienta de peste 20 de ani in fabricarea jucariilor din lemn.

Tot ce trebuie sa faci este sa verifici oferta de produse si sa alegi jucariile potrivite pentru varsta celui mic!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#farmacie copii, #ingrijire copil, #ingrijire bebelus , #bebelusi