Sterilizator pentru biberoane electric sau pentru cuptorul cu microunde? Ce alegem si de ce

Joi, 24 Martie 2016, ora 16:11
7414 citiri
Sterilizator pentru biberoane electric sau pentru cuptorul cu microunde? Ce alegem si de ce

Atunci cand este mic, bebe are nevoie de tot felul de produse care nu doar ii asigura o dezvoltare sanatoasa, dar il si tin departe de imbolnavire.

In primele luni de viata, asa cum parintii o stiu deja, sistemul imunitar al celui mic nu este suficient dezvoltat. In traducere, se poate imbolnavi foarte usor.

Tocmai de aceea este necesara achizitionarea unui sterilizator pentru biberoane, pentru ca toate produsele pentru hranire si, in general, toate obiectele cu care intra in contact, sa fie sterilizate si sa nu il puna pe bebe in pericol.

Spre exemplu, alta regula stiuta de parinti este aceea ca un biberon nu se foloseste pentru doua mese consecutive si ca ele trebuie sa fie sterilizate dupa fiecare masa, pentru ca bacterii precum E.coli si Staphylococcus sa nu se dezvolte. Astfel, un sterilizator pentru biberoane, devine nu un moft, ci o necesitate pentru parinti.

Pe piata din Romania se gasesc numeroase modele si apare intrebarea "Dar cum aleg cel mai bun sterilizator pentru biberoane?". Raspunsul este unul simplu si tine, de cele mai multe ori, de preferintele parintilor, dar si de bugetul pe care sunt dispusi sa il aloce pentru achizitionarea unui sterilizator pentru biberoane.

De remarcat faptul ca, de cand nu a mai fost inclus in categoria de accesorii pentru cei mici, un sterilizator pentru biberoane poate fi si foarte ieftin.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cauti un sterilizator pentru biberoane:

  • sa fie fabricat din materiale fara BPA
  • sa permita introducerea de accesorii (odata cu diversificarea alimentatiei apar si alte lucruri care trebuie sa fie sterilizate, precum lingurite si castronase)
  • sa permita introducerea a mai multor biberoane, de diverse marimi
  • sa consume putin curent electric
  • sa se opreasca automat dupa terminarea procesului de sterilizare

Gama este variata, dar doua dintre modele sunt preferate de parinti: sterilizatoarele electrice si cele pentru cuptorul cu microunde. Motivul? Sunt practice, iar procesul de sterilizare dureaza mai putin.

Spre exemplu, un sterilizator pentru biberoane electric incalzeste apa la temperaturi foarte mari, producand astfel aburii care distrug microorganismele care se depun in biberoane si pot steriliza si accesorii. Ai nevoie doar de putina apa si de o sursa de curent pentru a folosi un astfel de sterilizator pentru biberoane.

Mai mult decat atat, ele pot fi luate usor in vacanta si folosite la drumuri mai lungi. Sunt practice, asadar. Au o multime de functii care faciliteaza folosirea lui, deci viata parintilor si sanatatea lui bebe (displat LED, afisaj digital, semnale vizuale si sonote, accesorii lavabile). Durata maxima de sterilizare este de 8 minute.

De cealalta parte este cel pentru cuptorul cu microunde. Se aseamana cu sterilizatorul pentru biberoane de tip electric, doar ca el nu se conecteaza la priza, ci se foloseste in cuptorul cu microunde, care se afla in majoritatea caselor romanilor.

Intr-un vas care se inchide ermetic se pun obiectele care se doresc a fi sterilizate si inca un vas cu apa. Acest tip de sterilizator pentru biberoane se introduce in cuptorul cu microunde si se lasa maximum 12 minute. Si gata!

Sanatatea lui bebe este primordiala, iar la Noriel preturile pentru un sterilizator pentru biberoane este foarte bun. Trebuie doar sa te hotarasti asupra unui model, care crezi ca ti se potriveste cel mai bine, se pliaza pe stilul de viata al parintilor.

Noi te asteptam in magazine si pe site, acolo unde efortul financiar este minim, iar dezvoltarea lui bebe sanatoasa tun!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#sterilizator biberoane, #sterilizator aburi, #sterilizator microunde , #bebelusi