Cele mai jenante probleme pe care le are corpul tau

Miercuri, 04 Iunie 2014, ora 21:56
4489 citiri
Cele mai jenante probleme pe care le are corpul tau
Foto: Fox News

Unele probleme pe care le avem sunt legate de parti ale corpului despre care nu prea vorbim. Ele nu trebuie neglijate, solutiile fiind la indemana noastra.

Mancarimile in zona genitala

Acestea sunt provocate de microorganismul numit Tinea cruris. Pe pielea noastra se gasesc numeroase astfel de ciuperci, iar acestea se dezvolta mai ales pe straturile exterioare ale tegumentului, pe par si unghii, scrie Fox News.

Asemenea ciuperci (denumite si fungi) se gasesc peste tot in mediul inconjurator si nu provoaca neaparat infectii. Ele se dezvolta in zonele calde si umede ale corpului uman. Asadar, zona inghinala si fesele reprezinta locurile cele mai expuse acestui pericol. Solutia este sa mergi la doctor pentru a-ti prescrie un tratament antifungic.

Transpiratia excesiva

Ea poarta si numele de hiperhidroza. Cea mai buna solutie pe care o poti gasi este un deodorant care sa contina potasiu sau alaun de amoniu. Acesta se numeste deodorant cristal si nu are miros, insa eficienta lui este ridicata.

Ciuperca unghiei

Ea se mai numeste onicomicoza, de vina fiind, in acest caz, ciuperca Tinea unguium. Nu se recomanda folosirea unghiilor artificiale care sa acopere semnele acestei probleme, caci un asemenea gest poate intarzia vindecarea si procesul de recuperare.

Matreata

Aceasta este o problema des intalnita, printre cauze numarandu-se si aportul insuficient de acizi grasi din dieta. O alta cauza e reprezentata de samponul neadevcat. Una dintre solutii e folosirea uleiului esential de rozmarin.

Dupa ce te speli cu sampon, scalpul trebuie masat cu cateva picaturi din acest ulei. Dupa 20 de minute el trebuie clatit, efectul fiind evident in cateva zile. In plus, poti lua un supliment cu acizi grasi omega-3 obtinut din uleiul de peste.

Halena

Respiratia urat mirositoare poate fi cauzata de problemele digestive si de eliminarea insuficienta a produselor reziduale din corp. Astfel, bacteriile benefice si rele din intestine se afla in dezechilibru, creand un strat bacterian ce emana mirosul urat.

O solutie foarte buna este sa iei probiotice puternice, iar bacteriile bune se vor inmulti in sistemul digestiv. In plus, atunci cand te speli pe dinti, curata-ti si limba cu periuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#boli afectiuni sanatate, #tratament boala ciuperca, #halena respiratie, #probleme digestie halena , #boli