Simptome pe care le ignori, ce pot trada boli grave

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 10:55
19307 citiri
Simptome pe care le ignori, ce pot trada boli grave
Foto: goodfeet.com

Uneori, oamenii au probleme de sanatate sau simptome pe care le ignora sau nu considera ca ar trebui cunoscute de medicul lor. Totusi, acestea pot arata ca exista o boala grava.

Sangerarea nazala

Aceasta problema este ignorata de multe ori. Daca ea apare spontan, cauza poate fi hipertensiunea arteriala.

Cel mai bine este sa iti masori tensiunea arteriala in mod regulat si sa mergi la doctor daca ai asemenea sangerari nazale.

Pe langa tratamentul medicamentos, se recomanda consumul de alimente bogate in fibre, acestea reducand tensiunea arteriala.

Gat inflamat

Aceasta problema arata ca persoana respectiva poate suferi de faringita streptococica.

De multe ori, oamenii recurg la antibiotice pentru a trata gatul inflamat si dureros, insa cauza nu este mereu bacteriana.

Daca durerea sau dificultatea de a inghiti persista mai mult de trei zile sau iti schimba chiar vocea, atunci trebuie sa mergi neaparat la medic. Problema poate cauza complicatii ale nodulilor limfatici.

Basicute

Daca iti apar basicute intre degetele de la picioare, trebuie sa stii ca in acele locuri patrund si foarte multe bacterii care duc la infectii grave.

In cazul aparitiei unor asemenea basicute, se recomanda o vizita la medic, mai ales daca acestea nu dispar in decurs de doua saptamani. De obicei un unguent va rezolova problema.

Durerea de picioare

Durerile picioarelor sunt confundate adesea cu crampe despre care credem ca vor disparea repede. Totusi, acestea pot arata ca avem probleme cu circulatia, caci vasele de sange pot fi blocate de placi de aterom si nu mai permit oxigenului sa ajunga la muschi.

Este bine de stiut ca sportul poate agrava aceasta problema. Se recomanda si renuntarea la fumat si la mancarea grasa, precum si administrarea de acid folic dupa prescriptia data de un doctor.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#simptome boli grave, #hemoragii nazale cauze, #dureri picioare cauze , #boli