Business Focus: Quarterly Report - transmisie online

Solutii delicate pentru curatarea mainilor

Advertorial
Miercuri, 22 Mai 2019, ora 13:50
7644 citiri
Solutii delicate pentru curatarea mainilor

Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Nu este niciun secret ca aprope fiecare lucru pe care punem mana zilnic poate sa fie populat cu virusi si bacterii, indiferent cat de des se face curatenie.

Desi nu exista modalitati de a ne feri complet de microbii pe care ii putem lua in urma contactului cu diverse suprafete, putem totusi sa facem un lucru simplu, sa ne spalam pe maini. Spalatul pe maini previne si inlatura riscul de imbolnavire.

Datorita numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se gasesc pe maini, dezinfectia igienica a mainilor reprezinta cea mai importanta masura pentru reducerea incarcaturii microbiene.

Pentru o eficienta crescuta, este bine sa se foloseasca dezinfectanti profesionali pentru maini, care distrug pana la 99% din bacterii.

Pe langa spalarea mainilor, concluzia cercetatorilor este ca mainile trebuie uscate folosind prosoape de hartie, pentru a reduce numarul bacteriilor cu 40-60%.

Fiecare dintre noi are anumite preferinte in privinta produselor de curatenie si mai ales in privinta produselor pentru igiena personala. Uneori, cele mai importante aspecte pentru alegerea produselor nu tin neaparat de mirosul sau culoarea lor, ci de beneficiile pe care le aduc pielii, mai ales daca vorbim despre produse de igiena precum sapunul.

Sunt multe persoane care inca prefera traditonala bara de sapun, pe cand altii opteaza pentru variante moderne precum sapunul lichid sau spuma, deoarece este mai usor de folosit si mult mai igienic.

Sapunul lichid, spre deosebire de cel clasic, poate fi stocat intr-un recipient de plastic, iar utilizatorul poate beneficia de continutul acestui recipient fara sa atinga intreg sapunul, ci il poate scoate folosind o pompita speciala.

Se poate folosi chiar si un dozator profesional, care ofera cantitatea ideala de sapun necesara unei spalari. Acestea pot fi reincarcate ori de cate ori este nevoie si asigura o utilizare mult mai igienica.

Este recomandata folosirea unor astfel de dozatoare, in spatii precum un restaurant, un spital, o clinica, un cabinet medical sau orice alt loc unde exista un flux de oameni mai mare.

Dozatoarele sunt dispozitive foarte igienice, deoarece, odata ce sunt amplasate pe unul dintre peretii incaperii, utilizatorul nu are contact decat cu butonul ce impinge cantitatea dorita de sapun pe maini. Iar alte dispozitive pot fi actionate chiar si cu senzor, fara sa fie nevoie sa atingem suprafetele din interiorul toaletelor.

Dupa spalarea mainilor, pentru a evita raspandirea microbilor, cele mai eficiente produse de unica folosinta sunt prosoapele din hartie sau rolele din hartie.

Fiind extrem de delicate cu pielea si realizate din materiale de cea mai inalta calitate, produsele din hartie se remarca printr-o eficienta sporita in uscarea mainilor.

Prosoapele din hartie de tip prosop de unica folosinta pot fi utilizate in domenii de activitate diverse precum saloane de infrumusetare, centre medicale, restaurente, laboratoare si nu numai.

Specialistii accentueaza in recomandarile lor, in primul rand, aspectul de unica folosinta. Acesta este esential pentru a evita o transmitere a germenilor.

Indiferent de solutiile folosite pentru igiena personala, cateva aspecte raman indispensabile: produsele alese trebuie sa aiba grija de piele, sa curete in profunzime si sa protejeze pe termen lung.

Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Senatorul AUR Sorin Lavric l-a omagiat pe Tache Rodas, lider al unei grupări legionare și deținut politic, în cadrul unei declarații politice din Parlamentul României, de pe 13 septembrie....
Ciolacu, la fabrica Coca-Cola din Ploiești: ”Toată această supraimpozitare se va întoarce către companie, sub formă de ajutor de stat, în noile proiecte de dezvoltare”
Ciolacu, la fabrica Coca-Cola din Ploiești: ”Toată această supraimpozitare se va întoarce către companie, sub formă de ajutor de stat, în noile proiecte de dezvoltare”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Fabrica Coca Cola din Ploieşti, că în timpul comunismului, când vorbeai de Coca Cola te gândeai imediat la un sentiment de libertate. ”Noi...
#sapun lichid, #prosoape hartie, #dezinfectanti profesionali , #boli