Cate calorii arzi facand patul? Dar in timpul unui masaj?

Marti, 29 Martie 2011, ora 21:53
9337 citiri
Cate calorii arzi facand patul? Dar in timpul unui masaj?

Daca esti mai lenes din fire ori timpul nu-ti permite sa mergi la sala pe cat ti-ai dori, insa la fel de constient de felul in care arati ca si un om care petrece cateva ore pe zi facand sport, probabil te intereseaza cate calorii arzi cu diferite tipuri de miscare ce nu pot fi considerate sport.

Astfel, e imbucurator sa afli ca a impinge caruciorul, la supermarket, e o activitate ce presupune arderea a 210 calorii pe ora, conform Glamour.

In plus, dupa ce ai terminat cumparaturile vei fi nevoit sa le si ridici din cos pentru a le depozita in masina, activitate ce lucreaza bratele, umerii, spatele si muschii abdominali. Odata ajuns acasa, va trebui ca aceste cumparaturi sa fie din nou manipulate. Daca ai avea indeajuns de multe pungi, ai arde 170 de calorii pe ora cu aceasta activitate.

Daca ii faci un masaj partenerului de viata vei avea si tu de castigat. Mai precis, vei pierde 120 de calorii pe ora la jumatate de ora de masaj, in timp ce iti vei lucra intens muschii din partea superioara a spatelui.

Desi nu e o activitate la care sa apelezi toata ziua, mutatul presupune efort fizic intensa. Numai impachetarea si urcarea in masina a obiectelor ce urmeaza sa fie mutate arde circa 210 calorii la fiecare jumatate de or. Despachetatul mai arde 105 calorii la 30 de minute. Muschii dorsali sunt bine lucrati in aceste situatii.

Facutul patului, dimineata, in mai multe camere, arde 30 de calorii in cazul in care este o activitate mai complicata, care se intinde pe durata a 15 minute. Daca e vorba despre un singur pat, gandeste-te ca oricum acesta trebuie facut si seara, inainte de culcare. Un pic de efort, inainte de culcare, te va ajuta sa adormi mai usor. Aceasta activitate solicita muschii bratelor si pe cei abdominali.

Gradinaritul, ca tot e sezonul sau, arde 270 de calorii, lucrandu-ti spatele, bratele, picioarele, dar si muschii fesieri.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ardere calorii activitati zilnice, #masaj calorii, #shopping calorii, #gradinarit , #calorii