Ziare.com

Obezitatea provoca anual 100.000 de cazuri de cancer

de Valentin Dimitriu
Vineri, 06 Noiembrie 2009, ora 11:23

   

Obezitatea provoca anual 100.000 de cazuri de cancer
Cel putin 100.000 de oameni se imbolnavesc in fiecare an de cancer din cauza cantitatii excesive de grasime din organism, potrivit unui raport medical publicat joi, la Washington.

Cercetatorii de la Institutul American pentru Studierea Cancerului (AICR) au investigat pacienti cu sapte tipuri de cancer despre care se stie in mod cert ca au o legatura directa cu obezitatea, reusind astfel sa calculeze in premiera o rata plauzibila a imbolnavirilor cauzate de excesul de grasime, potrivit CNN.

Raportul medicilor arata ca 49% din cazurile de cancer endometrial sunt cauzate de grasimea in exces, la fel ca si 35% din cazurile de cancer esofagian, 28% din cancerele pancreatice, 24% din cancerele de rinichi, 21% din cancerele de colecist, 17% din cancerele de san si 9% din cazurile de cancer colorectal.

"Pe langa faptul ca obezitatea creste riscul aparitiei cancerului, aceasta are si un efect negativ asupra sanselor de supravietuire, ingreunand tratamentul pacientilor", explica doctorul Glen Weldon, de la AICR.

Pe langa imbolnavirile de cancer, obezitatea este una din cauzele importante ale bolilor de inima, diabetului, hipertensiunii si accidentelor cerebrale.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1753 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cauza

Basescu e de vina!!!

 

 

Noi descoperiri in tratarea cancerului

Din fericire un cercetator si-au consacrat viata pentru descoperirea unor noi forme de tratament pentru ameliorarea si tratarea acestei maladii a secolului:cancerul!
In urma cercetarilor sale Dr.Beljanski descopera trei clase de extracte care revolutioneaza si controverseaza lumea medicala a timpului.

1. ANTICANCEROASE SPECIFICE

In urma numeroaselor onco-teste doua plante s-au dovedit bogate in molecule anticanceroase specifice.Cele doua plante sunt Pao Pereira ,un arbore din padurea tropicala a Americii de sud si Rauwolfia Vomitoria,o planta africana.
Aceste extracte au urmatoarele proprietati:
-nu actioneaza asupra celulelor normale
-distrug celulele canceroase
-nu au efect toxic asupra celulelor sanatoase
-se comporta la fel in vivo ca si in vitro
-sunt capabile sa distruga cancerigenele deja fixate la nivelul genomului
-lucreaza in sinergie cu antimitoticele clasice, ajutand la obtinerea unor mai bune rezultate ale chimioterapiei si radioterapiei.
-in plus extractul din Pao Pereira este un puternic antiviral actionand asupra virusului gripei,hepatitei sau chiar HIV.

2.PROTECTIA SI RESTAURAREA SISTEMULUI IMUNITAR

Tratamentele anticanceroase clasice tind sa distruga celulele maduvei osoase care genereaza celulele sanguine:leucocitele,eritrocitele si plachetele.Astfel apararea organismului scade prin scaderea limfocitelor.Distrugerea sistemului imunitar poate fi evitata daca celulele primare ale maduvei osoase sunt protejate in timpul terapiei anticanceroase toxice.Aceasta protectie este posibila prin amorsarea unor fragmente de ARN specifice care stimuleaza replicarea ADN-ului maduvei osoase .Aici testele elaborate de Dr Beljanski au selectionat cele mai bune fragmente care pot sa restaureze leucocitele si sa nu aiba nici o toxicitate.

3.CONTROL SI REGLARE
Un extract particular din Ginkgo Boliba, total diferit de extractele clasice din aceasta planta, ofera posibilitatea de reglare enzimatica.Corijeaza diversele anomalii ale genelor,dar genele care sunt normale nu sunt afectate.Deasemenea acest extract protejeaja organismul de arsuri produse de razele folosite in terapia clasica.
Acest extract s-a dovedit eficace si in patologiile ficatului si in bolile auto-imune.
www.sursa-naturala.eu

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor