Intamplare uimitoare: Cainele si-a avertizat stapanul ca are cancer (Video)

Duminica, 06 Aprilie 2014, ora 15:56
7958 citiri
Intamplare uimitoare: Cainele si-a avertizat stapanul ca are cancer (Video)

Cainii ne urmaresc tot timpul si citesc limbajul trupului uman, ca un al saselea simt, sustin expertii. Ei simt chiar si schimbarile din interiorul corpului nostru.

Max, un caine de rasa Collie, in mod normal plin de energie, si-a ingrijorat in 2008 stapana, pe Maureen, cand a parut ca si-a pierdut din entuziasmul obisnuit, a devenit fara vlaga si nici macar nu mai statea langa aceasta, arata Gizmodo.

Ingrijorata ca urma sa-si piarda cainele, Maureen a devenit suspicioasa cand acesta a inceput sa vina din cand in cand in bratele ei si sa-i atinga sanul cu nasul, ca apoi "sa se indeparteze foarte nefericit, cu o foarte mare tristete in priviri".

Maureen avea o mica umflatura la san, dar rezultatul ultimei mamografii a fost unul negativ asa ca a presupus ca totul era in ordine. "La inceput am crezut ca este doar o alta umflatura, dar apoi am inceput sa fac legatura cu Max si comportamentul lui ciudat, iar intr-o zi m-am uitat in oglinda si l-am vazut pe Max stand in pat, l-am privit in ochi si am stiut ca am cancer", a declarat aceasta.

Maureen s-a dus apoi la spital, dar atat mamografia cat si celelalte analize au iesit negative. A fost nevoie de o interventie chirurgicala, de o biopsie, ca sa fie descoperit cancerul, pe care Maureen l-a eliminat, iar schimbarea in comportamentul lui Max a venit instant.

Dupa operatie, Max a atins cu nasul locul operatiei stapanei lui, dar de data asta a fost foarte fericit. "Ii datorez lui Max atat de multe si chiar inainte de a merge la medic pentru un control de rutina, il pun pe Max sa ma verifice si daca este fericit si eu sunt fericita si stiu ca sunt sanatoasa."

Max a observat cancerul din Maureen inainte de a fi descoperit de orice scaner medical. Cainii fac asta in mod natural si pot fi dresati sa gaseasca cele mai mici substante chimice volatile emise de tumorile canceroase.

Ei pot fi chiar invatati sa-i avertizeze pe cei bolnavi de diabet de nivelurile scazute de zahar din sange, cred medicii.

Citeste si:
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Franţa a desfăşurat în România, unde este naţiune-cadru a forţelor NATO, un sistem de apărare de tip sol-aer de ultimă generaţie, din cauza unor ameninţări ale Războiului rus din...
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Schimbarea sistemului fiscal de la cotă unică la impozit progresiv a fost asumată de liderul PSD Marcel Ciolacu, însă a fost gândită de economistul Cristian Socol, susțin surse politice...