Invinge cancerul! Luptam impreuna! - campanie sociala sprijinita de Ziare.com

Luni, 30 Iunie 2014, ora 20:03
2237 citiri
Invinge cancerul! Luptam impreuna! - campanie sociala sprijinita de Ziare.com

La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul celei de-a VI-a editii a Conferintei FABC care a avut loc la Brasov, Centrul de tratare a cancerului Amethyst-Radiotherapy a acceptat invitatia Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania de a sprijini campania sociala "Invinge cancerul! Luptam impreuna!".

Prin acest demers desfasurat la nivel national, Amethyst-radiotherapy va finanta integral cinci planuri de tratament cu radioterapie de ultima generatie.

Campania, care a inceput pe 28 iunie si se va incheia pe 14 iulie, se adreseaza pacientilor cu afectiuni oncologice diagnosticate recent, care au recomandare de tratament prin radioterapie.

La finalul campaniei, o comisie oncologica condusa de prof. dr. Christian Chiricuta si Cezar Irimia, presedinte FABC, va selecta 5 cazuri care vor beneficia de plan complet de tratament ce include urmatoarele: consult medical initial si intra-terapeutic, analiza dosarului medical, stabilirea strategiei de tratament in comisia oncologica, efectuarea CT-ului de planning, conturare organe de risc si volum tumoral, stabilirea obiectivelor si a restrictiilor de doza, efectuarea calculului dozimetric si verificarea dozimetrica, sedintele de iradiere, asigurarea si controlul calitatii.

Formularul de inscriere si regulamentul campaniei pot fi accesate pe site-ul Amethyst.

Tehnologia IMRT - VMAT asigura unul dintre cele mai performante tratamente de radioterapie disponibile. Aceasta metoda de iradiere externa se foloseste in majoritatea tumorilor canceroase si se diferentiaza de celelalte proceduri medicale prin precizia ridicata a iradierii si prin reducerea substantiala a timpului de expunere.

Centrul de Radioterapie Amethyst si-a inceput activitatea in Bucuresti in septembrie 2012. Actualmente este singurul Centru de Radioterapie din Romania care utilizeaza tehnica IMRT-VMAT, una dintre cele mai noi si performante solutii de tratament a cancerului.

Amethyst face parte din cea mai mare retea de centre specializate in tratarea cancerului din Europa. A dezvoltat parteneriate cu centre de excelenta precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania si Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Impreuna cu acesti parteneri, Amethyst garanteaza pacientilor accesul la cele mai bune tehnologii si cunostinte in domeniul radioterapiei.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot apela 021-9368.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#campanie sociala bolnavi cancer, #tratament nou bolnavi cancer, #tratament cancer tehnologia IMRT VMAT , #cancer