Ziare.com

Invinge cancerul! Luptam impreuna! - campanie sociala sprijinita de Ziare.com

Luni, 30 Iunie 2014, ora 20:03

   

Invinge cancerul! Luptam impreuna! - campanie sociala sprijinita de Ziare.com
La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul celei de-a VI-a editii a Conferintei FABC care a avut loc la Brasov, Centrul de tratare a cancerului Amethyst-Radiotherapy a acceptat invitatia Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania de a sprijini campania sociala "Invinge cancerul! Luptam impreuna!".

Prin acest demers desfasurat la nivel national, Amethyst-radiotherapy va finanta integral cinci planuri de tratament cu radioterapie de ultima generatie.

Campania, care a inceput pe 28 iunie si se va incheia pe 14 iulie, se adreseaza pacientilor cu afectiuni oncologice diagnosticate recent, care au recomandare de tratament prin radioterapie.

La finalul campaniei, o comisie oncologica condusa de prof. dr. Christian Chiricuta si Cezar Irimia, presedinte FABC, va selecta 5 cazuri care vor beneficia de plan complet de tratament ce include urmatoarele: consult medical initial si intra-terapeutic, analiza dosarului medical, stabilirea strategiei de tratament in comisia oncologica, efectuarea CT-ului de planning, conturare organe de risc si volum tumoral, stabilirea obiectivelor si a restrictiilor de doza, efectuarea calculului dozimetric si verificarea dozimetrica, sedintele de iradiere, asigurarea si controlul calitatii.

Formularul de inscriere si regulamentul campaniei pot fi accesate pe site-ul Amethyst.

Tehnologia IMRT - VMAT asigura unul dintre cele mai performante tratamente de radioterapie disponibile. Aceasta metoda de iradiere externa se foloseste in majoritatea tumorilor canceroase si se diferentiaza de celelalte proceduri medicale prin precizia ridicata a iradierii si prin reducerea substantiala a timpului de expunere.

Centrul de Radioterapie Amethyst si-a inceput activitatea in Bucuresti in septembrie 2012. Actualmente este singurul Centru de Radioterapie din Romania care utilizeaza tehnica IMRT-VMAT, una dintre cele mai noi si performante solutii de tratament a cancerului.

Amethyst face parte din cea mai mare retea de centre specializate in tratarea cancerului din Europa. A dezvoltat parteneriate cu centre de excelenta precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania si Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Impreuna cu acesti parteneri, Amethyst garanteaza pacientilor accesul la cele mai bune tehnologii si cunostinte in domeniul radioterapiei.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot apela 021-9368.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 654 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

AIUREA !

Prima Cestie pe care ar trebui sa o facetzi ... :)
Adunarea Bucatarilor.

- Lamurirea LOR sa NU mai gateasca
- Internarea in KZ_s daca persevereaza ...:)
- ALTE ... :)Optziuni daca persevereaza in Continuare ... :)
Mamicile si Sotziile "care _stiu_sa_gateasca" doar cu Arestuu' la Domitziliuu' si Interdictzia de a se apropia de :

- Piatza
- Aragaz ... :)
- Ustensile de Bucatarie

OBLIGATZIA de a urma Cursuri Intensive de HRANIRE Naturala.

Mamicile vor TRAI mai mult.
Sotziile NU vor mai GRASE si cu Celulite si cu Vergeturi si cu Burtzi si Fleci Fleshcaite ...

NOI, TOTZI vom TRAI mai mult si cu adevarat.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor