Kangoo Jumps, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 15:42
2182 citiri
Kangoo Jumps, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer
Foto: Kinga Sebestyen

Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen se implica si anul acesta in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Pe 16 martie, antrenoarea va tine, la Pullman Hotel, Bucuresti, sesiuni de sport in cadrul editiei din acest an a campaniei sale, "Kangoo Jumps pentru Viata", organizata in parteneriat cu Asociatia M.A.M.E.

Toate incasarile acumulate in urma participarii celor cateva sute de oameni, precum si donatiile suplimentare, vor fi donate cu scopul de a construi Centrul Stelutelor, un centru de suport si recuperare pentru copii bolnavi de cancer.

Campania caritabila din acest an se va derula timp de o saptamana, in perioada 10-16 martie 2014. In acest timp, sute de antrenori vor preda sesiuni de Kangoo Jumps pe tot teritoriul tarii.

Din nefericire, anual in Romania sunt diagnosticati cu cancer aproximativ 500 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 16 ani, dintre care aproape 40% mor.

Echipa Asociatiei M.A.M.E. nu este straina de suferintele prin care trec copiii cu afectiuni incurabile si familiile acestora, implicandu-se in proiecte care raspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave.

Anul acesta si-au propus sa infiinteze un centru de suport si recuperare, cu scopul de a ajuta aceste familii in lupta cu boala, de a oferi copiilor o sansa in plus la viata, astfel incat de fiecare data cand un copil invinge cancerul, o steluta sa ramana aprinsa si sa straluceasca tot mai tare pe cer.

Pe langa celebra antrenoare de fitness, se vor alatura, pe parcursul campaniei, si trainerii Dosa Ildiko si Pop Ioan Lucian, precum si presenterii Andreea Zaragiu, Diana Stirbu, Ghita Gabriel si Florin Tudor.

Cine isi doreste sa participe la sesiunile de Kangoo Jumps trebuie sa contribuie cu minimum 50 de lei, in aceasta suma fiind inclusa si inchirierea ghetelor Kangoo Jumps. Toate incasarile obtinute in urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o saptamana, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Kinga Sebestyen ajutor copii cancer, #antrenoare fitness suport copii cancer, #Kinga Sebestyen Kangoo Jumps cancer , #cancer