Oameni celebri afectati de cancerul de prostata (Galerie foto)

Sambata, 05 Mai 2012, ora 18:12
7911 citiri
Oameni celebri afectati de cancerul de prostata (Galerie foto)

Warren Buffet a fost recent diagnosticat cu cancer de prostata, la varsta de 81 de ani, lucru deloc surprinzator, caci medicii spun ca dupa 80 de ani, 80% dintre barbati prezinta celule canceroase la nivelul prostatei.

Si alte persoane cunoscute sufera sau au suferit de aceasta afectiune, conform Huffington Post. Iata cateva exemple:

Jerry Orbach, actorul binecunoscut din seria "Law & Order" a anuntat ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata la sfarsitul lui 2004, la varsta de 69 de ani. Managerul lui spunea ca primea tratament inca din vara si ca toata lumea se asteapta la recuperare totala, dar actorul a murit la doar cateva saptamani dupa.

Robert De Niro a fost diagnosticat in 2003, dar nu au fost spuse prea multe detalii referitoare la acest aspect. Si tatal lui a murit din aceeasi cauza, in 1993, la varsta de 71 de ani. De Niro s-a vindecat, devenind chiar si tata pentru a sasea oara, in 2011.

Nelson Mandela, fostul presedinte al Africii de Sud, a fost diagnosticat cu cancer de prostata in iulie 2001, la 83 de ani. 16 ani mai devreme mai facuse o operatie de extirpare a unei tumori, dar de aceasta data nu a fost cazul, caci tumoarea era microscopica, dupa cum a spus purtatorul lui de cuvant. A facut radiatii pentru cateva saptamani pentru a scapa de problema.

Tatal fostului primar al New York-ului, Rudy Giuliani, a murit de cancer de prostata, asa ca atunci cand edilul insusi a fost diagnosticat nu a fost foarte surprins. Spune ca nu a avut simptome, dar boala a fost descoperita in urma unui control de rutina. A optat pentru tratament cu hormoni si radiatii.

Colin Powell, fostul secretar de stat al SUA, a suferit in 2003 o operatie in urma careia a fost indepartata cu succes o tumoare de prostata. Dupa 2 saptamani, la 66 de ani, el scapase de pericol.

La 61 de ani, in 2009, Andrew Lloyd Weber, compozitorul din spatele muzicalurilor "Fantoma de la opera" si "Evita", anunta ca se trateaza pentru cancer de prostata in stadiu incipient. In 2010 el era vindecat si milita in favoarea controalelor medicale regulate, care sa depisteze timpuriu boala.

Francois Mitterand, fost presedinte al Frantei, a fost diagosticat cu aceeasi afectiune curand dupa ce a fost ales presedinte in 1981, dar nu si-a anuntat public boala decat 11 ani mai tarziu, cand a facut si o operatie.

Doar unul din 10 barbati diagnosticati supravietuiesc mai mult de 10 ani, potrivit specialistilor. Mitterand a murit in 1996, la 79 de ani, boala venindu-i de hac in cele din urma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete cancer prostata, #celebritati cancer, #celebritati cancer prostata, #barbati celebri cancer , #cancer