Stii ce risti cand apelezi la operatiile de marire a sanilor?

Duminica, 13 Februarie 2011, ora 21:35
1910 citiri
Stii ce risti cand apelezi la operatiile de marire a sanilor?
Foto: All women stalk

Operatia de marire a sanilor este cea mai populara alegere printre toate optiunile de chirurgie plastica disponibile astazi. Medicii va vor spune ca riscurile sunt putine si minore, dar nu este chiar asa.

In cazul in care v-ati gandit sa apelati la asa ceva e bine sa stiti ca exista si niste riscuri pe care vi le asumati. Cei de la All Women Stalk va prezinta cateva dintre riscurile pe care vi le asumati cand apelati la aceasta operatie.

90% din implanturile mamare se pot rupe in curs de 7-12 ani, desi aceasta ruptura poate interveni si mai devreme. Se mai poate produce si o scurgere a implanturilor. Multe femei nu stiu ca acest lucru se intampla pana cand se duc sa isi faca alta interventie chirurgicala. 69% din femei au avut ruptura de implant si nici macar nu au stiut! Acest lucru provoaca probleme mari, cum ar fi intarirea sanului, ganglioni limfatici, lichid cefalorahidian, afecteaza creierul, ficatul si ovarele.

Implanturile sunt canceroase! Un studiu indica un procent de 21% de risc crescut de cancer la femeile care au implanturi mamare. Un alt studiu a indicat ca femeile care au implanturi mamare de cel putin 12 ani sunt mai predispuse sa moara de cancer, de tumori pe creier si au tendinta spre acte sinucigase!

Implanturile pot duce la intarzierea depistarii cancerului. Mai mult chiar, daca iti faci o mamografie exista riscul de rupere a implantului.

Femeile au o sensibilitate crescuta in zona mamelonului si isi pot da seama cand au probleme. Dar in momentul in care apeleaza la aceasta operatie isi pierd sensibilitatea.

Au existat multe femei care au experimentat dureri cronice ale sanilor dupa ce si-au pus implanturi.

Riscul de infectie este mare cand iti faci implanturi mamare. Exista si o serie de boli autoimune care se pot obtine.

Desi cateva femei au alaptat cu succes dupa ce si-au pus implanturi, in general nu vei mai putea face asta. Studiile arata ca femeile cu implanturi au de trei ori mai multe sanse de a avea o aprovizionare insuficienta de lapte pentru bebelusii lor.

Implanturile mamare iti pot provoca convulsii. Au existat cazuri cand pacientele au intrat in coma pentru cateva zile.

Este in natura noastra umana sa vrem ceea ce nu avem. Dar oare pentru sani mai mari merita cu adevarat sa riscati?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#riscuri implant mamar, #risc crescut cancer , #cancer