Zece miracole ale sucului de merisoare

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 07:38
49596 citiri
Zece miracole ale sucului de merisoare
Foto: hubpages.com

Merisoarele (afinele rosii) contin in proportie de 80% apa, iar restul sunt zaharuri, acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar si uleiuri si saruri minerale. Au numeroase intrebuintari asupra sanatatii, iar mult timp s-a recomandat sucul lor pentru tratarea infectiilor urinare.

Tratamentul consta intr-o cana de suc proaspat in fiecare zi, timp de cateva saptamani si scapi rapid de naplaceri. Trebuie sa stii insa ca sucul afinelor rosii are mai multe intrebuintari, iar o cura de cateva zile poate fi cel mai bun tratament pentru tine, informeaza hubpages.com.

Pentru cei afectati de bolile cardiovasculare, o cura de suc de afine rosii poate fi o solutie utila. Antioxdantii continuti fac minuni pentru intreg sistemul cardiovascular si au proprietatea de a restabili nivelul normal al colesterolului.

Afinele rosii contin si proantocianidina, un antioxidant de 20 de ori mai puternic decat vitamina C, cu importante beneficii anticancer. Inhiba cresterea celulelor canceroase, iar o cura din sucul lor poate fi un bun tratament complementar.

O alta intrebuintare curativa a sucului de merisoare este cea de prevenire a caderii dintilor. Compusii chimici ai sucului de afine blocheaza actiunea bacteriilor si astfel se previn infectiile. Pentru ca este de mare ajutor in eliminarea lor si a oricarui virus, sucul de afine face minuni si in cazul racelii si infectiilor respiratorii.

Il poti include si in regimul tau de slabit, pentru a te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Acizii organici continuti au proprietatea de a reduce depozitele de grasime in doar cateva saptamani in care bei in fiecare zi cate un pahar de suc proaspat.

Infectiile urechii isi gasesc si ele remediu in afinele gustoase, iar o cura de cateva saptamani te ajuta sa scapi si de riscul aparitiei pietrelor la rinichi. Pentru ca este o importanta sursa de calciu, ajuta la intarirea danturii si a sistemului osos si reduce riscul aparitiei osteoporozei.

Daca vrei sa urmezi o cura de suc de merisoare pentru a trata una dintre afectiunile tale, cere sfatul medicului tau pentru a-ti recomanda doza necesara zilnic si durata tratamentului. Vei vedea ca in numai cateva saptamani te vei bucura de numeroasele beneficii ale sucului de afine asupra sanatatii si intaririi oganismului tau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#afine tratament naturist, #afine infectii urinare, #afine infectii, #afine stomac, #afine cancer , #cancer