Injectiile cu dioxid de carbon te scapa de chelie si celulita

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 08:36
6267 citiri
Injectiile cu dioxid de carbon te scapa de chelie si celulita

Noua senzatie in materie de frumusete este dioxidul de carbon, pe care expertii au inceput sa-l foloseasca pentru o piele mai frumoasa, pentru a elimina cearcanele si chiar pentru a arde grasimile ori a face sa dispara cicatricele.

O sedinta de carboxiterapie costa intre 100 si 150 de lire sterline in Marea Britanie, relateaza Daily Mail. Practic, dioxidul de carbon dilata vasele de sange, imbunatatind fluxul sangvin si transportul oxigenului catre celule, ceea ce face ca acestea sa se vindece de la sine.

Tot injectiile cu CO2 ar putea vindeca si calvitia, spun specialistii italieni, porii inchisi deschizandu-se si lasand firele de par sa creasca.

In cadrul testelor, cercetatorii de la Universitatea Siena din Italia au aratat ca CO2 este eficient in obtinerea unei epiderme catifelate si in reducerea grasimii.

Dupa 6 sedinte care s-au intins pe 3 saptamani, femeile aveau circumferinta coapselor cu 2 cm mai mica, pierdusera 1 cm din zona genunchilor si cate 3 cm in regiunea abdomenului. Aspectul pielii se schimbase in bine, iar celulita era mai putin vizibila. Medicii spun ca tehnica, deloc dureroasa, o sedinta netinand decat 4 sau 5 minute, este o alternativa naturala la Botox.

Singura contraindicatie ar fi aceea ca nu trebuie facut exercitiu fizic prea solicitant doua ore dupa injectii. Exista, de asemenea, temerea ca aceste injectii n-ar fi tocmai cele mai potrivite pentru astmatici sau pentru cei cu probleme de respiratie.

Chiar daca pare inovativa, tehnica era folosita in Franta anilor '30, cand medicii injectau dioxid de carbon pacientilor cu circulatie sangvina deficitara sau celor cu artere blocate ori probleme cardiace.

De ce apar pungile sub ochi și cum le tratezi
De ce apar pungile sub ochi și cum le tratezi
Pungile sub ochi strică aspectul general al tenului și îți dau un aspect obosit, îmbătrânit chiar. De ce apar însă și cum poți să scapi de ele? Primul factor pe care trebuie să îl...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#injectii dioxid carbon, #injectii CO2, #alternativa Botox, #celulita, #injectii calvitie, #tratament calvitie, #cearcane , #celulita