Scapa de celulita in 30 de zile cu programul de slabire Herbalife

Luni, 11 Martie 2013, ora 16:35
5970 citiri
Scapa de celulita in 30 de zile cu programul de slabire Herbalife
Foto: http://www.programslabire.ro

Odata cu venirea primaverii, pantalonii lungi vor fi inlocuiti cu fuste si rochii scurte, iar picioarele tale se vor lasa atinse din ce in ce mai des de razele blande ale soarelui. Insa, inainte de a te pregati sa imbraci rochiile preferate, analizeaza-ti corpul. Esti multumita de ceea ce vezi? Nu cumva pielea ta a capatat mici gropite inestetice si abdomenul a devenit pufos?

Daca recunsti ca ai nevoie urgent de un miracol care sa te scape rapid de celulita, atunci avem o veste buna pentru tine. Herbalife iti pune la dispozitie un program complex si intens prin care poti scapa de celulita in doar 30 de zile sau chiar mai devreme, daca ai grija la ceea ce mananci si incerci sa faci miscare.

Spune adio celulitei cu Program de slabire si eliminare celulita

Acest program anticelulita de la Herbalife cuprinde 7 produse pe care trebuie sa le folosesti zilnic pentru a scapa de celulita si a da jos kilogramele in plus. Comanda un Program de slabire si eliminare celulita din magazinul online programslabire.ro si primesti 2 bucati Formula 1, 1 bucata Formula 2, 1 Cell Activator, 1 Cell-U-Loss, o crema de corp modelatoare si o crema de corp exfolianta.

Cum actioneaza produsele care combat celulita

Pudra Formula 1 te ajuta sa inlocuiesti una dintre mesele zilnice cu un produs bogat in nutrienti. Din Formula 2 trebuie sa iei cate 3 tablete pe zi, in timpul meselor principale. Cell Activatorul da rezultate bune atunci cand consumi 3 tablete pe zi, cate una in timpul fiecarei mese principale. Cell-U-Loss-ul se ia tot de 3 ori pe zi si te ajuta sa-ti detoxifici organismul si sa scapi de aspectul de coaja de portocala. Cele doua creme completeaza perfect programul de eliminare a celulitei. Ele contin ingrediente active care combat eficient aspectul de coaja de portocala si te ajuta sa ai o piele fina si neteda.

Un astfel de Program de slabire si eliminare celulita de la Herbalife costa 688 de lei si este o afacere profitabila, daca te gandesti ca nu trebuie sa mergi la saloane de infrumusetare, unde sedintele costa mult mai mult si nu dau intotdeauna rezultatele pe care le doresti.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#programul de slabire Herbalife, #scapa de celulita Herbalife , #celulita