Trucurile dietei cu ciocolata

Miercuri, 17 Septembrie 2008, ora 17:45
6154 citiri
Trucurile dietei cu ciocolata

Chiar daca pare prea frumos ca sa fie adevarat dieta cu ciocolata te va ajuta sa slabesti. Intr-adevar nu este vorba despre orice fel de ciocolata ci de cea neagra.

Ea are valori nutrionale si medicii au ajuns la concluzia ca o patratica consumata zilnic ajuta sanatatii. Cacaoa care se afla in ciocolata neagra contine antioxidanti care mentin inima sanatoasa, ne protejeaza de cancer si curata vasele de sange, informeaza site-ul dietpolicy.com.

Astfel ca ciocolata neagra contine flavonoid, epicatechins si acid gallic. Nutrionistii sunt de parere ca ciocolata neagra este mai eficace decat ceaiul negru, vinul rosu si fructele de padure. Aceasta dieta prevede consumul de capsule de cacao si ciocolata neagra. Avand in vedere ca aceasta ciocolata este bogata caloric trebuie sa renuntati la alte produse bogate in calorii.

Daca vrei sa tii aceasta dieta este bine sa stii ca dimineata trebuie sa consumi un pahar de apa calduta indulcita cu miere naturala. Micul dejun trebuie sa contina salata de fructe proaspete, lapte degresat, apa tonica cu fructe, pop corn fara sare, salata de legume, legume la gratar. Nu uitati ca nu trebuie consumate toate intr-o singura zi.

La pranz sau la cina puteti consuma paste cu ulei de masline, taitei, legume inabusite, salata verde. Consumul a opt pahare de apa pe zi este esential si in aceasta dieta. Puteti consuma apa plata, apa mineral sau apa carbonatata. Nutritionistii recomanda ca pe parcursul dietei cu ciocolata sa evitati consumul de bauturi alcolice, bauturi carbogazoase, cafea, carne rosie, dulciuri, junk food, mancaruri sarate si zahar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#dieta, #ciocolata, #neagra, #cacao , #ciocolata