Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Utilizari neasteptate pentru cafea

Duminica, 09 Martie 2014, ora 12:52
10645 citiri
Utilizari neasteptate pentru cafea
Foto: Arhiva

Cafeaua este o bautura minunata si benefica, dar utilizarile ei depasesc cu mult ceasca aromata de dimineata.

Iata cateva din cele mai neasteptate utilizari pentru cafea:

Se stie despre cafea ca este un excelent exfoliant. Nu doar masajul cu zat de cafea este eficient. Poti amesteca zat de cafea cu gel de dus si vei avea un exfoliant incredibil de bun, care lupta si cu celulita. Dar asta nu este tot, scrie Yahoo Shine.

Zatul de cafea este inamicul furnicilor si este mai eficient decat chimicalele si insecticidele. Pune zat de cafea in colturi si in locurile care pot fi atacate de furnici.

Zatul de cafea este util inclusiv in gradina, fiind insuportabil pentru melcii de gradina si un repelent excelent pentru insecte (musculite betive si tantari).

Tine in frigider intr-un servet de hartie zat de cafea. Acesta inlatura mirosurile neplacute. Poti folosi cafea proaspata oparita. Este si mai eficienta.

Zatul de cafea este un bun fertilizator pentru plante. Pune doua-trei linguri de zat de cafea, apoi un strat nou de pamant in ghivecele plantelor din casa.

Spalata-te pe cap cu cafea, daca ai parul castaniu. Imbogateste culoarea si mentine parul stralucitor. Este minunat daca iti masezi pielea capului cu zat de cafea. Este mai complicat, dar foarte eficient. Stimuleaza crestera parului si te scapa de matreata.

Pudra de cafea frecata pe degete indeparteaza mirosul de usturoi si ceapa. Freaca oale, farfurii si tocatorul cu zat de cafea. Inlatura orice urme de miros.

Sterge mobila lacuita cu o solutie facuta din cafea super concentrata si ulei de masline. Mobila se curata si isi pastreaza culoarea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#utilizari pentru cafea, #zat cafea, #cafea ingrasamint natural , #cofeina