Ponturi pentru impachetarile cosmetice

Joi, 10 Septembrie 2009, ora 09:10
1722 citiri
Ponturi pentru impachetarile cosmetice
Foto: thebigday.com

Impachetarile cosmetice nu sunt simple mofturi pe care si le pot permite doar unele femei. Si tu meriti saptamanal un rasfat cosmetic, pentru a te simti bine cu trupul tau si pentru a fi atractiva tot timpul.

Impachetarile cosmetice au rolul de a elimina toxinele cauzate de alimentatia bogata in grasimi si de a reduce eczemele si iritatiile, informeaza healthrecipes.com.

Sunt tratamentele perfecte pentru proaspetele mamici, persoanele care au suferit interventii chirurgicale, dar si pentru femeile care vor sa aiba o piele mai ferma, sanatoasa, cu o stralucire naturala.

De asemenea, inflamatiile si durerile musculare dispar dupa primul tratament aplicat si vei dori sa continui micul tau rasfat de fiecare data cand ai doua ore libere numai pentru tine.

Hidratarea este foarte importanta pentru eliminarea toxinelor. Tocmai de aceea, vei pastra un regim strict in acest sens. Bea cel putin doi litri de apa pe zi, pentru ca orice tratament cosmetic sa isi faca efectul dupa prima utilizare.

Incearca si tu

O reteta simpla, la-ndemana oricui pentru impachetarile cosmetice, se obtine din argila si sare de mare. Poti adauga si cateva picaturi de ulei esential de levantica, salvie, rozmarin, masline sau grefe.

Inainte de folosirea mastii tale corporale, fa un dus fierbinte, pentru ca porii sa fie deschisi, iar tratamentul sa isi faca efectul rapid. Dupa ce ai iesit de la dus, aplica pasta obtinuta pe intreg corpul si inveleste-te cu cateva prosoape sau o folie.

Atunci cand simti ca te-ai incalzit, incearca sa te relaxezi pentru urmatoarea ora. Poti citi sau asculta CD-ul preferat in acest timp, important este ca mica ta reteta cosmetica sa isi faca efectul. Indeparteaza masca corporala la dus, cu apa calduta, dupa care poti dormi linistita.

Pentru a avea efecte imediate, evita cafeaua si alcoolul dupa sedinta de impachetare cosmetica. Trupul tau are nevoie de o detoxifiecre completa, tocmai de aceea vei evita orice produs sau aliment care ingreuneaza acest proces.

Ingredientele principale ale oricarei masti corporale sunt argila, sarea de mare, cea amara, uleiul de masline si cel esential de salvie, levantica, rozmarin sau trandafiri.

Poti opta pentru orice amestec, dar eficienta lui consta in respectarea micilor ponturi fara de care impachetarile corporale nu isi pot face efectul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#impachetari cosmetice frumusete, #impachetari cosmetice ponturi , #cosmetice