Retete cosmetice cu cartof

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 10:31
11800 citiri
Retete cosmetice cu cartof
Foto: consumer-voice.org

Cartoful, care nu lipseste de la nici o masa, este o importanta sursa de minerale, vitamine si carbohidrati. Tocmai de aceea el poate face minuni si pentru tenul si pielea ta afectate de vremea rece.

Cearcanele, ridurile, ochii obositi si petele maronii de pe fata pot disparea cu tratamentele cosmetic pe baza de cartofi, care se prepara si aplica usor, informeaza helium.com .

Curata si spala cartofii pe care i-ai cumparat. Dupa ce i-ai taiat circular, aplica feliile proaspete pe ochi si lasa-le sa actioneaze 30 de minute. Spala cu apa rece fata si repeta procedura dimineata si seara.

In doar o saptamana, urmele de oboseala si cearcanele suparatoare vor disparea, iar din trusa ta cosmetica poate lipsi multa vreme anticearcanul. Acelasi tratament il poti aplica si dupa o zi obositoare in fata calculatorului.

Ochii inrositi, care iti lacrimeaza in permanenta vor fi doar o amintire, dupa ce ii vei rasfata cu acest tratament natural si eficient. Pentru tratarea ridurilor, spala-te de doua ori pe zi cu sucul a doi sau trei cartofi.

Nu numai ca vei scapa de ridurile de expresie si cele care iti tradeaza varsta, dar pielea va fi ferma si intinsa. Sucul de cartofi, pastrat la frigider este si un bun tonic facial. Prepara dimineata lotiunea ta de fata, pastreaz-o la frigider pentru a fi folosita si seara, iar a doua zi poti prepara inca o data tratamentul care face minuni pentru pielea ta lipsita de fermitate.

Pentru tenul gras, curata fata in fiecare seara cu o felie mica de cartof. Insista in special in zona nasului, a barbiei si a a fruntii, acolo unde punctele negre se formeaza cu preponderenta. Dupa ce ai curatat bine fata timp de zece minute, clateste cu apa rece din abundenta. Tratamentul ofera rezultate intr-un timp mai indelungat, dar tenul acneic si gras nu va mai fi o problema pentru tine.

Cartoful mai face minuni si pentru firele tale albe. Ca si nuca, el iti poate ascunde urmele de inaintare in varsta, daca se folosete corespunzator. Dupa ce te-ai spalat cu samponul obisnuit, clateste-te cu apa in care ai fiert trei cartofi. Dupa cateva saptamani, nici un fir alb nu va mai trada anii tai si te vei simti la fel de tanara, ca la 20 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#retete cosmetice naturiste, #cartof frumusete, #cartof intrebuintari , #cosmetice