Tratamente cosmetice naturiste pentru barbati

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 07:24
4832 citiri
Tratamente cosmetice naturiste pentru barbati
Foto: herbexpert.co.uk

Nu numai femeile vor sa fie frumoase in fiecare zi si investesc timp, bani si energie in ingrijirea personala. Si barbatii vor acelasi lucru si sunt dispusi sa petreaca ore intregi la salonul de cosmetica pentru a avea grija de imaginea lor.

Exista produse cosmetice pentru barbati, dar sunt foarte costisitoare. Mai mult, pentru ca nu sunt testate corespunzator, ele pot avea efecte adverse sau pur si simplu sunt ineficiente. Incearca mai bine metoda naturista, care te scapa de probleme simplu, intr-un timp scurt si fara efort, informeaza herbexpert.co.uk.

Daca esti la prima incercare de a realiza tratamente cosmetice naturiste, lucrurile ti se vor parea complicate. Cu rabdare si incredere in eficienta lor, vei gasi reteta de succes a imaginii tale.

Fa-ti rezerve de uleiuri esentiale, alege aromele preferate si prepara o masca de fata pentru ingrijirea zilnica. Ai nevoie de faina, ceai verde, doua flacoane de vitamina E si ulei esential de lamaie, levantica sau chiparos.

Pastreaza amestecul trei zile la frigider dupa care il poti aplica, dupa baie, pe fata si gat. Este masca perfecta pentru tenul gras si sensibil, pe care o vei folosi de doua ori pe saptamana.

Ingrijirea picioarelor si aftershave-ul naturist

Igiena picioarelor este foarte importanta. Pentru ca cei mai multi barbati depun un efort fizic mai mare decat femeile, transpiratia suparatoare si umflaturile apar imediat.

Pentru evitarea lor, trateaza-te cu o crema naturista obtinuta din ulei esential de levantica, arbore de ceai si lemn de santal. Spala-te in fiecare seara cu tratamentul naturist pe care l-ai adaugat in apa, iar umflaturile si infectiile vor disparea in cateva zile.

Daca esti incaltat toata ziua, iar mirosul picioarelor tale devine o problema, nu trebuie decat sa te speli in fiecare seara cu ulei esential de chiparos in care ai adaugat putina apa. Maseaza picioarele si in numai o saptamana vei scapa de mirosul jenant.

Dupa barbierit, pentru a evita iritatiile, aplica o lotiune naturista obtinuta din ulei esential de levantica, alune, lamaie si apa. Este vechea reteta naturista englezeasca de aftershave care iti va netezi pielea si te va scapa de iritatii.

Pentru un efect revigorant, mai ales in sezonul rece, ingrijeste pielea fetei tale cu o alta lotiune naturista. Ai nevoie de cateva picaturi de alcool, ulei esential de menta, levantica si alune.

Actioneaza precum un tonic, stimuleaza circulatia sangelui si indeparteaza eficient iritatiile care apar dupa barbierit. Lotiunea obtinuta insa se va folosi doar dupa doua saptamani in care a stat la frigider.

Mai poti obtine aftershave-ul natural din rozmarin, rom si dafin. Amestecul insa va fi pastrat timp de o luna la rece, dupa care il poti folosi in fiecare zi.

Pentru a avea un ten ingrijit in fiecare zi, retetele naturiste sunt perfecte pentru barbatii care nu isi pot rupe doua ore din programul zilnic pentru o vizita la cabinetul cosmetic.

Sunt usor de obtinut, nu sunt costisitoare si te ingrijesc in profunzime. Fa-ti o lista a tuturor ingredientelor necesare, iar rasfatul naturist pentru orice barbat poate sa inceapa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ingrijire naturista barbat, #produse cosmetice barbati , #cosmetice