Cum sa-ti pastrezi dieta de Sarbatori

Miercuri, 23 Decembrie 2009, ora 08:51
2669 citiri
Cum sa-ti pastrezi dieta de Sarbatori
Foto: knutsfordtimes.com

Esti la dieta, deci racitura, caltabosul, carnatii sau pomana porcului sunt scoase din discutie. Kilogramele in plus sunt suparatoare si daca renunti la regimul tau pentru aceasta perioada, vei trece in noul an cu aceleasi complexe de greutate pe care le ai acum.

Este necesar sa iti menti dieta chiar daca cei din jurul tau isi vor aseza in farfurie mancarurile tale preferate. Iata cateva ponturi simple care te vor ajuta sa iti respecti regimul si sa fii mai suplu la anul, informeaza ehow.com.

Daca te vei gandi in permanenta la tentatiile mesei de Craciun, vei ceda si te vei napusti asupra bunataturilor de pe masa. Incearca sa iti iei gandul de la tot ceea ce se pregateste si fii cat mai activ.

Nu uita de exercitiile tale zilnice, pe care le vei adapta perioadei. In loc de greutati, poti ridica darurile asezate sub brad. Danseaza in ritmul colindelor vesele si alearga pana la magazinul de langa tine pentru a face cumparaturile de pe ultima suta de metri.

Daca simti ca nu mai poti rezista, bea apa. Oricum sticla de doi litri de apa nu iti va lipsi in nicio secunda de langa tine, dar cand tentatia este foarte mare, un pahar de apa, pe nerasuflate, va fi modul in care poti alunga pofta care pare de nestapanit.

Sa nu crezi ca pastrarea dietei inseamna ca nu ai voie sau gusti din ceea ce se aseaza pe masa. Gusta cate putin din ceea ce iti place, dar opreste-te la timp. Nu trebuie sa iti umpli farfuria, ci doar incearca preparatele preferate.

Atunci cand pofta este prea mare, inlocuieste caltabosul cu o salata. Poti gusta un pic din preparatul de sezon, dupa care te poti intoarce la o salata mare, cu putina branza si piept de pui, pe care o vei consuma incet, fara sa te grabesti, pentru a te simti complet saturat.

Mosul va veni anul acesta la tine cu dulciuri, ca de fiecare data, pentru ca ai omis sa ii scrii ca esti la regim. Tocmai de aceea, ia toate bomboanele si ciocolatele si daruieste-le copiilor din jurul tau.

Bucuria lor iti va oferi sentimentul de satisfactie de care ai nevoie si vei dori sa le mai oferi si prajiturile facute in casa, pentru a vedea un zambet pe fata lor. Nu uita ca a pastra dieta in perioada Sarbatorilor este un lucru care iti aduce mai multe avantaje decat dezavantajul de a nu manca preparatele de sezon.

Astfel, daca vei trage linie si vei cantari aceste lucruri, vei vedea ca merita din plin sa treci in noul an mai suplu, sigur pe tine si imaginea ta de invidiat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#dieta Sarbatori, #cura slabire Craciun, #masa Craciun dieta , #cura slabire