Cum stii ca dieta nu ti se potriveste

Joi, 04 Februarie 2010, ora 08:26
2235 citiri
Cum stii ca dieta nu ti se potriveste
Foto: subliminal-weight-loss.com

O cura de slabire eficienta trebuie sa respecte atent necesitatile organismului tau si sa nu dauneze pe termen lung sanatatii generale. Cel mai simplu mod in care poti sa descoperi ca un regim nu ti se potriveste este sa astepti sa vezi daca iti ofera rezultatele asteptate.

Exista totusi cateva lucruri pe care le poti lua in considerare inainte de a incepe dieta ta. Sunt semne clare ale ineficientei unei diete, iar daca nu le observi, vei pierde timp, bani, energie, iar in unele cazuri organismul tau se va resimti rapid, informeaza healthcastle.com/.

Curele de slabire minune, care promit pierderea multor kilograme intr-un timp scurt sunt de cele mai multe ori ineficiente. Un semn al regimului necorespunzator este acela ca nu sunt precizate intervalele de timp corespunzatoare vizitei tale la medic.

In orice dieta, consultul regulat este absolut necesar, pentru a sti cum reactioneaza organismul la noul stil de alimentatie. Exista diete in care o clasa de alimente este eliminata. Si acest semn este unul sigur al ineficientei dietei.

Un regim alimentar sanatos este unul echilibrat, in care poti consuma orice, dar in cantitati corespunzatoare, deci lasa deoparte dietele care iti promit pierderea kilogramelor in plus daca renunti deodata la carne, cereale ori paine.

Dieta alimentara va fi formata numai din alimentele tale preferate. Mai mult, o dieta care nu corespunde stilului tau de viata nu ofera rezultate. Tocmai de aceea este necesar sa fie recomandata de un medic. Pentru ca exista obiceiuri alimentare diferite, fiecare dieta va fi personalizata pentru a fi eficienta.

Specialistii americani trag un semnal de alarma asupra dietelor minune care nu respecta regulile generale de sanatate, echilibrul nutritiv si nevoile proprii ale fiecarui organism in parte.

Ele sunt de cele mai multe ori ineficiente si pot avea chiar repercursiuni grave. Tocmai de aceea, cel mai eficient regim se obtine prin combinarea alimentatiei echilibrate cu un regim de miscare zilnic, toate acestea recomandate de catre specialisti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#dieta ineficienta semne, #dieta necorespunzatoare, #regim slabit ineficient , #cura slabire