Dieta Martini, care te face sa arati bine in orice costum de baie

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 20:30
6653 citiri
Dieta Martini, care te face sa arati bine in orice costum de baie

In ciuda numelui care te poate duce cu gandul la bautura, dieta Martini nu are legatura cu alcoolul, ci se refera doar la mancare. Mai exact, mancarea trebuie sa incapa intr-un pahar de Martini, de 90 de mililitri.

Iata care sunt pasii acestui regim, conform Wikihow:

Ce sa mananci

Calitatea primeaza asupra cantitatii, asa ca ai grija sa mananci cat mai multe fructe si legume proaspete, cereale integrale, seminte si carne slaba sau peste. Evita fast-foodul, grasimile saturate, pe cele trans sau alimentele care nu ar contine deloc grasimi, caci acestea sunt procesate peste masura.

Bucura-te de grasimile mononesaturate din avocado, omega 3 sau peste, caci ele iti vor mentine senzatia de satietate si vor face bine pielii si parului tau.

Cum sa mananci

Portia de mancare de la o masa trebuie sa fie cat se poate de mica, nu mai mult de 85-90 de grame din fiecare fel de mancare. Din cauza ca restaurantele ofera de multe ori portii prea mari, este bine sa mananci doar o treime din cat ti se pune in farfurie. Daca iti pare rau de hrana neconsumata, o poti lua la pachet si manca mai tarziu.

Daca iti este pofta de ceva dulce, redu si in acest caz cantitatea. Daca salivezi dupa o inghetata, manananca mai bine o jumatate de cupa, in loc de un bol intreg.

Cand sa mananci

Ai grija sa ai stabilite 3 mese pe zi si sa nu mai mananci nimic in afara de acestea. Nu lua cu tine sucuri, chips-uri si diverse alte gustari, caci in acest fel nu vei mai putea sa tii socoteala caloriilor ingerate. Stai frumos la masa cand mananci, nu pe fuga, caci astfel nu vei mai simti ca ti se umple stomacul si vei fi tentat sa consumi mai multe alimente.

Cum sa combati poftele

Poarta cu tine bomboane mentolate, caci acest gust iti ia pofta de mancare. Atunci cand te asezi la masa, ai grija ca aceasta sa fie cat mai ordonata cu putinta, sa aiba o fata de masa impecabila si de ce nu, o floare in mijloc. Ordinea te va face sa scapi de poftele animalice venite odata cu foamea si sa fii mai moderat.

Exercitii fiizice

Dieta Martini are foarte mare legatura cu eleganta, asa ca fa sporturi care sa iti imbunatateasca postura, pentru a fi in ton cu alegerile alimentare. Invata sa calaresti, mergi la bazin si inoata, ia lectii de patinaj, balet si incearca sa stai cat mai drept atunci cand mergi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#dieta Martinii detalii, #diata Martini alimente reguli, #dieta slabit Martini, #diete slabit eficiente, #diete slabire rapida, #dieta portii restrictionate , #cura slabire