Slabeste cu ciocolata

Luni, 10 Noiembrie 2008, ora 13:30
8161 citiri
Slabeste cu ciocolata

Ciocolata, care era considerata pana acum "alimentul interzis" in timpul dietelor si nu numai, ar putea deveni sursa unei cure de slabire.

Ciocolata amaruie si ciocolata neagra, bogate in cacao si antioxidanti, ar putea avea efecte neasteptate in timpul dietei, conform femina.ro.

Cura nu functioneaza cu ciocolata cu lapte sau alba.

Cum arata o dieta in care poti manca inclusiv ciocolata?

Micul dejun consta intr-un pahar plin cu apa fierbinte in care se adauga o lingura cu miere, separat fructe proaspete si tot separat cereale cu lapte degresat.

Gustarile de dimineata presupun apa cu lamaie sau fructe, fulgi de porumb sau cereale si salata de legume fara ulei.

In timpul zilei puteti lua gustari constand in legume la gratar, salata de fructe si fulgi de porumb sau cereale si un baton de ciocolata amaruie.

O cina trebuie sa contina paste, salata de legume si legume asortate gatite la abur.

Apa este un element esential si trebuie consumata in cantitati de cel putin 6-8 pahare pe zi, fie ea plata sau minerala.

In timpul dietei cu ciocolata trebuie sa eviti alcoolul, bauturile carbogazoase, cafeaua, prajelile, uleiul, mancarurile uleioase, alte dulciuri, mancarea sarata, zaharul.

Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
O dietă sănătoasă şi echilibrată este asociată cu o mai bună sănătate a creierului şi cu bunăstarea mintală, sugerează un nou studiu citat miercuri, 24 aprilie, de DPA/PA Media....
#ciocolata, #dieta, #gustari, #mic dejun , #cura slabire