Cum construiesti o piramida pentru detoxifiere

Sambata, 18 Septembrie 2010, ora 19:22
56875 citiri
Cum construiesti o piramida pentru detoxifiere
foto: Arhiva

Apa de la chiuveta sau apa de izvor se poate energiza si poate fi bauta pentru detoxifierea organismului, cu ajutorul efectului de piramida.

Analizele de laborator au aratat ca apa energizata in acest fel este foarte curata, nu are microorganisme si nici nu miroase neplacut, a clor sau rugina. Poate avea doar un usor gust de metal. Depinde de fiecare, daca il simte sau nu.

Apa de piramida poate fi obtinuta acasa, de catre oricine doreste sa o consume.

Elemente de constructie

Pentru construirea unei piramide se foloseste sarma de cupru, cu grosimea cuprinsa intre 1,5 si 4 milimetri, de preferinta neizolata. Puteti apela la serviciile unui electrician, atat pentru material cat si pentru constructie.

Pentru circa 1,3 litri de apa se construieste o piramida cu laturile bazei de 40 de centimetri si muchiile de 38 de centimetri.

Pentru energizarea a doi litri de apa, laturile sa aiba 45 de centimetri si muchiile 42,5 centimetri. Al noualea segment, stalpul central, trebuie sa fie coborat din varful piramidei pana la nivelul sarmelor de la baza piramidei.

Apa se pune sub piramida, in jurul stalpului central, in vase de sticla sau din lut ars cu gura larga. Sunt bune si borcanele.

Nivelul apei trebuie sa ajunga cat mai aproape posibil de jumatatea superioara a inaltimii piramidei. Puteti inalta borcanele cu bucatele de lemn.

Utilizarea apei de piramida

Apa se tine sub piramida 24 de ore, dar nu s-au constatat efecte negative nici daca s-a intarziat scoaterea apei dupa mai mult de 24 de ore. E bine totusi sa va formati deprinderea de a trata chiar si produsele naturiste exact ca pe un medicament, ca pe un antibiotic si sa respectati, pe cat posibil, orele indicate.

Piramida poate fi acoperita cu o folie de celofan, ca peste apa sa nu cada praful sau alte impuritati. Nu impiedica energizarea apei.

Apa energizata sub piramida poate fi pastrata in sticle cu dop si consumata pe parcursul a 24 de ore. Daca ati folosit apa de la chiuveta, aveti grija sa nu agitati borcanul cand o rasturnati in sticla, dupa 24 de ore, pentru ca la fundul borcanului sunt impuritati. Convingeti-va!

Efectele apei de piramida

In functie de organism, efectele apei de piramida pot fi imediate sau pot aparea in timp.

La unele persoane, vorbesc aici din experienta proprie, efectul poate fi exploziv, dupa numai trei zile. De aceea, daca nu sunteti in concediu si vreti sa faceti o cura de detoxifiere a organismului cu apa de piramida, incepeti de miercuri, cu apa pusa la energizat de marti dimineata.

Apa de piramida poate actiona precum o perie uriasa in interiorul organismului, spaland si ajutand la eliminarea reziduurilor. Acest lucru se poate intampla intr-o zi, in trei ori cinci, depinde cate toxine aveti in organism.

S-ar putea sa va simtiti rau - ameteli, dureri de cap, de articulatii. Incercati sa treceti peste aceste dureri de "curatare" fara medicamente. Nu se intampla nimic. Apa de piramida nu face rau nimanui - va curata, va spala pe interior exact ca pe o sticla murdara, imbacsita la care nu vreti sa renuntati.

La fel actioneaza apa de piramida si la persoanele la care efectul este lent, numai ca si reactia organismului va fi una blanda.

Ca sa va convingeti de efectele piramidei, puneti sub piramida un mar sau cateva fire de patrunjel. Puneti aceleasi lucruri si pe masa din bucatarie si masurati-le rezistenta in timp.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#apa piramida, #detoxifiere apa piramida, #purificare apa piramida , #detoxifiere