Doi imunomodulatori naturali pentru buna functionare a sistemului imunitar

Advertorial
Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 13:57
51001 citiri
Doi imunomodulatori naturali pentru buna functionare a sistemului imunitar

(P) Suplimentele alimentare Megamin de la brandul Megamin si Detoxamin de la brandul Sanovita sunt doua produse alimentare naturale pe post de adjuvante in tratamentele anticancer, de foarte mare ajutor in stimularea si intarirea functiilor sistemului imunitar.

Aceste produse benefice pentru un organism in buna stare de functionare se regasesc pe site-ul bioo.ro impreuna cu recomandari si moduri de administrare.

Atunci cand imbatranesti sau nu ai grija de tine cum ar fi normal, esti nevoit sa cauti solutii pentru a te pune din nou pe picioare. Si ce solutii mai bune exista pentru a-ti recapata sanatatea, energia si buna dispozitie de alta data, daca nu cele naturale?

Acestea fiind spuse, suplimentele alimentare naturale Megamin si Detoxamin sunt exact ceea ce iti trebuie. Asta pentru ca au un continut strict de minerale, zeolit, magneziu, calciu si dolomita, cu beneficii imense pentru organism.

Suplimentul Megamin este recomandat ca adjuvant in tratarea cancerului

Specialistii in sanatate recomanda urmarea unui tratament regulat cu asemenea adjuvante deoarece ingredientele active, bine alese, ale acestora pot face posibila chiar si prevenirea tipurilor de cancer sau chiar ameliorarea simptomelor anumitor tipuri de cancer.

Compusii minerali din suplimentul alimentar Megamin, mai precis zeolitul, au puterea de a distruge mediul de viata al celulelor canceroase, pentru a preveni inmultirea acestora si dezvoltarea cancerului mai departe in corp.

Tipurile de cancer despre care este vorba in acest caz sunt cel la san, de piele, de prostata, ovarian, de colon, al ficatului, intestinal, pulmonar si al vezicii urinare.

Pentru atenuarea simptomelor acestor boli, produsul Megamin este doar un adjuvant, care este recomandat a se admininistra in paralel cu terapia medicala. Insa, suplimentul alimentar natural in cauza mai are si alte efecte asupra organismului uman.

In cazul sistemului circulator, compusii forte ai produsului natural ajuta la intarirea muschiului inimii, la buna functionare a sistemului circular, dar si la reglarea tensiunii arteriale.

Si cum Megamin este recomandat de specialisti pentru cancer, tot pe post de adjuvant poate fi folosit si in cazul altor afectiuni precum ulcerul, diabetul sau afectiunile care sunt cauzate de varsta: Parkinson, Alzhaimer. De asemenea, ca hepatoprotector, acest produs functioneaza de minune in detoxifierea ficatului, fiind eficient si pentru tratarea hepatitei B sau C.

Suplimentul Detoxamin are un continut bogat de microelemente care stimuleaza sistemul imunitar

Celalat supliment alimentar natural - Detoxamin - are o denumire care spune totul. Pe langa faptul ca este un imunomodulator, adjuvant perfect impotriva tumorilor si stimulator natural al functionarii propice a limfocitelor, acesta are un efect puternic de detoxifiere eliminand usor si rapid metalele grele, dar si amoniacul din corp.

Poate fi folosit cu incredere si alaturi de tratamentele obisnuite impotriva cancerului - chimioterapie si radioterapie, dar contribuie excelent de bine la functionarea optima a tesuturilor hepatice.

Ca si produsul Megamin, Detoxamin de la Sanovita are un continut bogat de microelemente care stimuleaza sistemul imunitar si intareste organismul pentru a fi puternic in lupta sa impotriva afectiunilor imunodeficiente. Reducerea inflamatiilor si protectia celulei hepatice sunt alte doua actiuni pozitive ale acestui adjuvant creat din elemente naturale.

Daca te intrebi cum anume functioneaza produsul Detoxamin, odata inceputa administrarea sa, afla ca acesta actioneaza la nivelul tractului gastro-intestinal, ajutand la absorbirea ingredientelor active pentru buna functionare a organismului. Asadar, consumul acestui supliment alimentar natural este indicat atat in cazul iradierii, ca adjuvant, cat si in cazul diabetului si a bolilor canceroase in general.

Alaturi de Megamin, Detoxamin este un produs medical creat din ingrediente naturale active care, odata cu inceperea tratamentului, lupta cu tarie impotriva bolii si ajuta la intarirea sistemului imunitar, prevenind slabirea acestuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#supliment alimentar detoxifiere , #detoxifiere