Experimenteaza arta detox-ului in prima tabara internationala din Romania

Advertorial
Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 09:45
22857 citiri
Experimenteaza arta detox-ului in prima tabara internationala din Romania

Cu cine? Cu Centrul INFRAFIT. Primul si singurul centru din Romania specializat in detox si medicina biologica, care de peste 5 ani surprinde piata romaneasca cu servicii unice, cu o continua reinventare si dezvoltare.

Daca in primavara lui 2016 Infrafit a demarat prima platforma din Romania de congrese internationale de medicina biologica si cuantica, care se bucura de un mare success in lumea medicala si nu numai, pentru toamna aceluiasi an, a pregatit tot pentru prima oara in Romania, o serie de tabere detox internationale.

Unde? Prima destinatie este Italia, Carovigno, o regiune de poveste din sudul Italiei, cu parfum istoric la fiecare pas si mangaiata intreg anul de razele soarelui si de soaptele marii Adriatice.

Unul dintre cele mai sofisticate castele din regiune, transformat de curand intr-un hotel boutique de 5 stele, va deveni universul INFRAFIT dedicat exclusiv acestei calatorii unice de auto-descoperire, vindecare, intinerire, echilibrare energetica si wellness, dar si de explorare a unor minuni istorice precum: Ostuni, Brindisi, Otranto, Lecce, Alberobello, Gallipoli, Alecio, Salentino, Carovigno, Santa Maria di Leuca.

De ce? Pentru tine in primul rand, pentru izolare, pentru liniste, pentru iesirea din cotidian. Pentru o vacanta de vis dedicata intineriri, sanatatii, vindecarii si auto-descoperirii!

Pentru ca detox-ul si recalibrarea energetica pot incetini major efectul inevitabil al trecerii anilor.

Stilul de viata neregulat, nutritia defectuoasa, excesul de toxine, stress ul, excesul de greutate, nivelurile de energie si imunitate scazute, genereaza in terenul biologic si in sange un mediu acid, ceea ce favorizeaza in timp, dezvoltarea bolilor si a problemelor grave de sanatate.

Mai mult, toti acesti factori obosesc organismul, incetinind si mai mult regenerarea naturala a tesuturilor si celuleor.

Detoxifierea, pierderea in greutate, reechilibrarea emotionala si recalibrarea energetica constituie baza sanatatii si a prevenirii bolilor.

Programele DETOX concepute de INFRAFIT au o putere de vindecare incredibila care repara multe dintre problemele fizice si emotionale, cresc vitalitatea si imunitatea, si ofera o stare de bine inegalabila.Ele sunt astfel gandite pentru a asigura regenerarea organismului, restabilirea echilibrului natural, cu scopul de a recupera energia esentiala si a oferi o intinerire fizica, emotionala si spirituala.

Punctele forte si unice ale programelor INFRAFIT se regasesc in tehnologia avansata din dotare, si mai ales, in echipa de medici si profesionisti cu experienta vasta in acest domeniu, care ofera sprijin si ingrijire totala pe parcursul acestor programe.

Pentru tehnicile energetice chinezesti de vindecare, recalibrare energetica si emotionala, INFRAFIT aduce pe unul dintre putinii si valorosii discipoli din Europa ai Marelui Maestru Chen Xiaowang, singurul roman certificat international in Taijiquan stilul Chen si oficial a 20-a generatie Chen Taijiquan.

El este medic stomatolog la baza specializat in implantologie si paradontologie, dar si doctor in medicina alternativa si medicina biologica, specializat in nutritie functionala, in dezvoltare personala, in tehnici chinezesti precum Qigong, Baguazhang, Taiji si acupunctura (anti durere, vindecare, anti-aging si pierdere in greutate).

Pentru Dr. Doru Udisteanu, China este sursa lui de inspiratie in ultimii 22 de ani locul in care a studiat, a aprofundat si s-a specializat in medicina alternativa si biologica, in stilurile de vindecare chinezesti, dar si locul care i-a transformat viata radical in bine si locul in care s-a auto-descoperit si schimbat profund.

In 2015, Dr. Udisteanu a devenit fondatorul primei gradinite din Romania in care specificul acesteia este construit dupa principiile Taoiste si unde se studiaza inclusiv limba si caligrafia chineza.

Din iulie 2016, Dr. Doru Udisteanu s-a alaturat echipei INFRAFIT, alaturi de care depune toate eforturile pentru vindecarea si recuperarea pacientilor cu patologii degenerative, dar si pentru sprijinul celor care doresc preventie, terapia durerii, terapie anti depresie si anxietete, detox, pierdere in greutate, recalibrare energetica si anti-ageing.

Centrul INFRAFIT, specializat in detox si medicina biologica, ofera un adevarat univers holistic dedicat sanatatii si starii de bine.

Programele Infrafit au multiple abordari: Biomedicina - diagnostic si tratament, Arta Preventiei, Sanatate Holistica, Nutritie, DETOX, Managementul Greutatii si al Stress ului, Recalibrare energetica, Anti-ageing si Wellness.

Lista de inscrieri in tabara detox din Italia este inca deschisa si puteti contacta echipa INFRAFIT zilnic intre 06:00-00:00, Str. Icoanei 40, Bucuresti.

Contact: 0754 890 153 | www.infrafit.ro

Eveniment Quarterly Report

Eugen Tomac susține că România nu va intra în Schengen nici în 2024: ”Nu există aproape nicio șansă”
Eugen Tomac susține că România nu va intra în Schengen nici în 2024: ”Nu există aproape nicio șansă”
România a ratat din nou intrarea în Schengen, iar anul viitor nu există aproape nicio şansă, deoarece prioritatea pentru statele membre sunt alegerile europarlamentare şi apoi alegerea unei...
Primarul Sectorului 2 refuză pensia specială pentru edili și cere guvernului "să oprească această nedreptate"
Primarul Sectorului 2 refuză pensia specială pentru edili și cere guvernului "să oprească această nedreptate"
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, solicită, luni 4 decembrie, coaliției de guvernare să oprească intrarea în vigoare a legii care acordă pensii speciale edililor, viceprimarilor şi...
#detoxifiere Infrafit, #detoxifiere tabara Italia, #Doru Udisteanu detox , #detoxifiere