Preparate naturale care ajuta la detoxifierea organismului

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 14:41
17273 citiri
Preparate naturale care ajuta la detoxifierea organismului

Din cand in cand, este necesara o detoxifiere a organismului, importanta pentru functionarea lui optima. Aceasta nu trebuie facuta insa cu produse din farmacie, pline de chimicale, mai ales ca mama-natura ne pune la dispozitie, cu darnicie, atatea plante care, de-a lungul vremii, si-au demonstrat utilitatea.

Papadia, aceasta planta plina de tupeu care apare peste tot, indata ce se topeste zapada, utila in caz de hipertensiune, diabet, dar si cura de slabire, este plina de vitamine, minerale si alte substante chimice naturale. Poate fi administrata sub forma de infuzie sau tinctura ori primavara, cand este foarte tanara si are frunzele fragede, asa ca pot fi consumate sub forma de salata.

Cercetatorii spun ca papadia imbunatateste functiile hepatice si ajuta la vindecarea bolilor de ficat, ca este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, elimina metalele grele din tesuturi si ajuta la dizolvarea pietrelor de la rinichi. De asemenea, este buna de leac si cand suferi de diaree si constipatie.

Urzica detoxifica organismul si curata sangele, lucruri deja cunoscute de foarte multa vreme.

Sucul de urzici se poate prepara acasa, din urzici proaspat culese, primavara devreme. Se spala bine urzicile, se lasa la scurs, apoi uscate se dau prin masina de tocat carne, dupa care se strecoara sucul care se pastreaza la frigider, in sticle mici, de culoare inchisa, bine astupate.

Zilnic se beau cate patru - cinci linguri de suc de urzici. Sa nu va ingrijoreze gustul metalic pe care il veti simti in gura. Este de la fierul din compozitie. Sucul de urzici se recomanda persoanelor anemice, dar si celor care sufera de boli de sange.

Bitter-ul suedez, nimic altceva decat un extract de plante, un produs suta la suta natural, este detoxifiant la nivel renal, hepatic si cutanat, fortifiant prin aportul de vitamine, minerale si oligoelemente, stimulator al digestiei.

Deoarece in compozitia bitter-ului suedez intra cateva zeci de plante, unele de negasit in comert, acesta se poate procura de la farmacie, plafar sau magazinele de produse naturiste. Alege bitter-ul de productie romaneasca, obtinut din plante autohtone.

Atentie, bitter-ul suedez nu e bautura de masa, e medicament!

In cartea sa, "Sanatate din farmacia Domnului", Maria Treben enumera peste 40 de afectiuni care se pot trata folosind bitterul suedez. Inainte de a folosi bitter-ul suedez, agitati intotdeauna sticla in care il tineti.

Apa de piramida, bauta pentru detoxifierea organismului, poate fi obtinuta acasa, de catre oricine doreste sa o consume, folosind apa de la chiuveta sau apa de izvor. Tot ce-ti trebuie e o piramida facuta din sarma de cupru si multa rabdare si vointa pentru ca rezultatele nu vor intarsia sa se vada.

Sa avem sanatate!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#bitter suedez samatate, #apa de piramida proprietati, #tinctura urzici sanatate, #papadia sanatate, #alimente detoxifiere dupa revelion , #detoxifiere