Sare amara pentru un trup frumos

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 08:26
21220 citiri
Sare amara pentru un trup frumos
Foto: ehow.com

Sarea amara este bogata in minerale si are importante beneficii asupra sanatatii si frumusetii corporale. Poate fi folosita in cura de detoxifiere si este un bun calmant in perioadele foarte stresante.

Exista insa si multe alte intrebuintari ale sarii amare, care te ajuta sa fii frumoasa, sa ai fata curata, parul ingrijit si sanatos si pielea catifelata in fiecare zi, informeaza care2.com.

Este foarte buna pentru parul deteriorat si sensibil. Indeparteaza excesul de grasime al parului daca se adauga in samponul obisnuit.

Daca ai fost la o petrecere si ai folosit spuma de par sau fixativ in exces, sarea amara te poate ajuta sa indepartezi eficient toate impuritatile care s-au depus pe firul de par. Combina sucul de lamaie cu putina apa si sare amara si aplica pe parul umed. Spala parul dupa 24 de ore cu samponul obisnuit si clateste-l cu apa din abundenta.

Pentru un volum de invidiat, combina balsamul zilnic cu putina sare amara. Asteapta 20 de minute sa actioneze in profunzime si clateste cu apa din abundenta.

Pentru curatarea fetei, adauga sarea amara in crema ta de zi. Dupa ce ai masat fata, iar crema a intrat in piele, spala-te cu apa rece din abundenta. Pentru tenul gras poti prepara o masca de fata din sare amara, putin coniac, lapte si lamaie.

Pentru tenul normal, masca de fata o poti prepara din suc de morcov, cu maioneza prospata si sare amara.

Sarea amara poate fi aplicata pe intreg corpul ca o masca abraziva, dupa baia obisnuita. Freaca intreg corpul cu sare amara dupa baie, atunci cand porii sunt deschisi, iar celulele moarte vor fi eliminate rapid, bataturile picioarelor vor disparea, iar calcaiele vor fi netede.

Daca vrei doar sa te relaxezi dupa o zi epuizanta la serviciu, adauga cu incredere in apa de baie sare amara. Mineralele continute nu numai ca iti vor hrani pielea dar vor avea si un efect relaxant asupra musculaturii tale incordate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#sare amara piele, #sare amara par, #sare amara ingrijire, #sare amara frumusete , #detoxifiere