Top 3 produse care te vor ajuta sa iti incepi primavara in forma perfecta

Advertorial
Luni, 27 Februarie 2017, ora 16:53
7733 citiri
Top 3 produse care te vor ajuta sa iti incepi primavara in forma perfecta

(P) Primavara este sezonul care aduce o serie de viroze si anomalii la nivelul sistemului imunitar si articular.

Pentru ca sistemul imunitar nu este pregatit pentru o astfel de vreme, este indicat sa introduci in meniul tau o serie de produse naturiste pe baza de plante, cat mai multe minerale si vitamine provenite din suplimente, medicamente, fructe si legume etc.

In cazul sistemului osos, care pe timpul iernii a stat destul de incordat, este recomandat sa incluzi un tratament complet alcatuit dintr-o alimentatie corespunzatoare si multe exercitii fizice.

Multe persoane se confrunta cu o serie de dureri provocate de afectiuni la nivelul articulatiilor, mai ales in perioada trecerii dintre aceste doua anotimpuri.

Pentru a evita astfel de dureri sau pentru a le ameliora, mai jos sunt cateva dintre indicatiile specialistilor pentru a incepe o primavara intr-o forma perfecta.

Ingredientele perfecte pentru un inceput de primavara sanatos

1. Incepe sa introduci in programul zilnic o serie de exercitii fizice care sa te ajute sa iti mentii silueta dar care, implicit, te ajuta sa iti formezi anduranta musculara si sa oferi mai multa flexibilitate articulatiilor, practic, sa iti "dezamortesti" incheieturile.

Cele mai potrivite exercitii sunt joggingul sau exercitiile de fitness. Daca nu ai timp sa ajungi la o sesiune de alergare in parc, poti face o sesiune de jogging pe banda de alergare sau la bicicleta.

In gama de produse si articole sportive de la Sport Addict, gasesti banda pentru alergat si biciclete eliptice potrivite pentru a le include in casa si in programul tau zilnic de sanatate.

2. Asigura-te ca te vei feri de durerile provocate de afectiunile articulare. De cele mai multe ori, durerile la nivelul articulatiilor apar ca urmare a unor fracturi sau leziuni, cauzate de varii accidente din timpul iernii.

La inceputul primaverii, acestea se vor resimti cel mai tare, mai ales la persoanele care se confrunta cu reumatism, de mai multi ani.

Pentru a ameliora sau chiar evita astfel de dureri, alege produse si dispozitive ortopedice de la Ortopedica.

Sunt recomandate de medicii ortopedici atat pentru persoanele care sufera de probleme la nivelul sistemului locomotor, cat pentru cele care vor sa se fereasca de diferite afectiuni.

3. Pregateste-te pentru o detoxifiere completa a corpului, prin care sa elimini toate toxinele acumulate in perioada iernii.

Incepe sa renunti la alimentele bogate in carbohidrati si grasimi, renunta o perioada la prajeli si mancarea grasa. Include in alimentatie cat mai multe fructe, legume si cereale.

Poti pregati shake-uri, piureuri si salate din fructe si legume, care iti vor da energie si vitalitate pe toata perioada primaverii. In plus, poti opta si pentru suplimente naturale, pe baza de plante.

Un detoxifiant foarte bun este chlorella pentru stimularea sistemului imunitar de la Herbagetica. Este un medicament din extracte de alge, bogat in minerale. Ajuta la protectia sistemului imunitar, dezvolta rezistenta oaselor si este un bun detoxifiant.

Ofera-i organsimului tau un tratament complet, axat pe toate nivelurile. De la sport pana la alimentatie, fiecare efort si sacrificiu este un pas pentru o viata mai sanatoasa, fara probleme.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#detoxifiere primavara , #detoxifiere