Alimente de care sa te feresti atunci cand esti la dieta

Joi, 22 Iulie 2010, ora 18:12
7854 citiri
Alimente de care sa te feresti atunci cand esti la dieta
Foto: organicauthority

In zilele noastre exista foarte multe diete, unele personalizate, altele care merg pentru mai multe persoane - indiferent de cea pe care o alegi, trebuie sa ai grija si sa eviti anumite alimente. Atunci cand te hotarasti sa urmezi o dieta, documenteaza-te foarte bine inainte si afla ce alimente trebuie sa eviti.

In primul rand trebuie sa afli care este cea mai buna dieta pentru organismul tau, in functie de stilul tau de viata si preferinte.

Cand vine momentul sa incepi cura de slabire incearca pe cat poti sa stai departe de alimentele de mai jos, indiferent ca doresti sa le mananci simple sau combinate, te sfatuieste Buzzle.

Produsele prelucrate, adica orice este tratat intr-un mod industrial, se afla printre primele alimente de care trebuie sa te feresti. De ce? Pentru ca acestea contin aditivi si substante chimice ce perturba procesele naturale de digestie si eliminare. In privinta acestei categorii, daca nu esti sigur care sunt, gandeste-te la acele alimente care pot sta pe rafturile din magazine mai mult de o luna.

Alternative sanatoase la alimentatia de tip fast-food

Elimina din viata ta orice produse tip fast-food. Acestea sunt, probabil, cele mai daunatoare pentru organismul tau. Nu contesta nimeni faptul ca iti ofera un gust minunat atunci cand le consumi, insa aminteste-ti ca aceste alimente contin toate ingredientele de care corpul tau NU are nevoie.

In plus, vei asimila foarte multe calorii, iar cand va trebui sa tragi la sala ca sa le elimini sigur vei spune "Cine m-a pus sa mananc?". O masa la fast-food contine in jur de 1.000 de calorii, insa problema este ca in doua ore ti se face foame din nou.

Iti plac alimentele prajite? Ia-ti gandul de la ele! Poti spune "la revedere" celebrilor cartofi prajiti, carnii prajite, iar in privinta unor dulciuri, precum gogosile, nici macar sa nu te gandesti ca ai putea savura una. Dieta e dieta! Aceste alimente iti "ucid" dieta si nu ai cum sa slabesti.

Nu este necesar sa elimini toate grasimile din alimentatia ta, insa trebuie sa le consumi pe cele corecte. Adica cele gasite in peste, legume si unele produse lactate.

Faina alba. Ei bine, nimic nu este in regula cu acest produs, care provoaca dezechilibru in sistemul digestiv.

La fel ca si faina, zaharul alb este foarte daunator organismului tau. Exista multe alternative sanatoase, care, desi sunt dulci, sunt zaharuri naturale si sunt usor de digerat de organism.

7 trucuri pentru slabit care chiar functioneaza

Maioneza si derivate? Nici gand. Desi sunt foarte gustoase, maioneza este un aliment prelucrat si plin de conservanti, adica daunator organismului tau.

Cafeaua, ceaiul negru, cola, ciocolata calda si energizantele sunt delicioase, nu? Asa e, insa pe cat de gustoase sunt, pe atat de nesanatoase, asa ca lasa-le in rafturi si alege o bautura sanatoasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#dieta alimente sanatoase, #trucuri pentru dieta , #dieta