Alimente pentru a prinde puteri de otel

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 08:41
4155 citiri
Alimente pentru a prinde puteri de otel

Fiecare barbat viseaza sa aiba un abdomen de invidiat, brate puternice precum ale luptatorilor si un piept la care sa vrea sa se cuibareasca orice femeie.

Pentru a realiza acest lucru ai nevoie de un program sportiv pus la punct, dar si de o dieta adecvata, pentru a elimina grasimile. Iata ce alimente nu trebuie sa pierzi din vedere, conform Men's Health :

Cotlete de porc: pe un gram de proteina, cotletele de porc au de 5 ori cantitatea de seleniu a carnii de vita si de doua ori cat cea de pui. Cercetatorii de la Universitatea Purdue spun ca o portie zilnica de 170 de grame iti va ajuta la mentinerea masei musculare.

Salata iceberg: o jumatate din acest tip de salata are mai mult alfa-caroten decat oricare alt fel de salata sau decat spanacul, acesta fiind un antioxidant foarte puternic.

Ciupercile cresc imunitatea organismului si previn aparitia celulelor canceroase, dupa cum spun cercetatorii din Olanda.

Otetul: oamenii de stiinta din Suedia au descoperit ca cine consuma 2 lingurite de otet impreuna cu o masa mai bogata in carbohidrati primeste in sange o cantitate de zahar cu 23 de procente mai mica si se simte plin mai repede.

Fulgi de ardei iute: un studiu din Danemarca sustine ca o jumatate de lingurita de asemenea fulgi luata cu o jumatate de ora inainte de masa principala a zilei reduce ingerarea de calorii cu 16%. In plus, noile cercetari sugereaza ca ingredientul principal, capsaicina, ajuta la omorarea celulelor canceroase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#mancare barbati, #mancare buna barbati, #mancare muschi barbati , #dieta