Cum sa eviti ingrasarea dupa ce ai tinut o dieta

Vineri, 22 Martie 2013, ora 16:38
4360 citiri
Cum sa eviti ingrasarea dupa ce ai tinut o dieta

Ai incheiat de curand o dieta istovitoare si erai fericita ca ai ajuns la greutatea dorita, insa ceva ti-a umbrit reusita. Fara sa-ti dai seama, toate kilogramele pe care le-ai pierdut in timpul curei de slabire s-au asezat la loc pe solduri, coapse si abdomen. Fenomenul este cunoscut sub denumirea de "efectul yo-yo" si poate fi periculos pentru sanatatea ta, din cauza fluctuatiilor de greutate.

Tocmai de aceea, trebuie sa constientizezi faptul ca, dupa dieta, este esential sa continui sa ai o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Nu ai voie sa revii brusc la alimentatia de dinainte de dieta, deoarece organismul tau va fi avid sa acumuleze rapid toate grasimile si caloriile, pentru a fi pregatit cu rezerve adipoase in cazul in care te gandesti sa il supui din nou unei diete stricte. Vrei sa stii cum poti evita ingrasarea dupa ce ai tinut o dieta?

Mananca de 5 ori pe zi

Pentru a-ti mentine greutatea la care ai ajuns gratie dietei, este bine sa mananci de 5 ori pe zi: 3 mese principale si 2 gustari sanatoase si satioase. De ce? Pentru ca, daca sari peste una dintre mese, la urmatoarea vei fi tentata sa mananci mai mult si vei acumula brusc un numar mai mare de calorii.

Consuma proteine si fibre

Proteinele hranesc muschii si te ajuta sa ai un metabolism eficient, capabil sa arda caloriile consumate, in timp ce fibrele iti confera rapid senzatia de satietate si tin foamea departe de tine. Nu te baza doar pe legume, fructe si cereale integrale in incercarea ta de a evita ingrasarea dupa dieta. Este important sa-ti completezi aportul nutritional si cu suplimente pe care organismul tau le asimileaza rapid.

Cum arata meniul unei zile dupa dieta

Programul de mentinere de la Herbalife iti ofera nutritie zilnica esentiala si energie sustinuta. Integreaza-l in meniul zilnic si iti vei pastra silueta armonioasa. Mic dejun: Formula 1 inlocuitor de masa - un shake delicios care poate inlocui un mic dejun clasic; Gustare: 1 baton proteic Herbalife - iti confera energie si satietate; Pranz: o salata de legume cu dressing de ulei de masline si otet; Gustare: boabe de soia prajite, excelente pentru o dupa-amiaza plina de energie; Cina: piept de pui la gratar cu garnitura de legume.

Programul de mentinere de la Herbalife include cele 3 suplimente sanatoase si poate fi cumparat cu 275 de lei din magazinul online programslabire.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#dieta program slabire Herbalife, #suplimente slabit Herbalife pret , #dieta