Descopera dieta pentru varsta de 40 de ani

Sambata, 28 Martie 2015, ora 16:18
11208 citiri
Descopera dieta pentru varsta de 40 de ani
Foto: Live Strong

Dieta pentru varsta de 40 de ani presupune mai multa strictete in ceea ce priveste regimul alimentar. Cu toate ne temem ca, odata trecute de acest prag, vom incepe sa ne pierdem silueta. Ce-i drept, dupa aceasta varsta, majoritatea femeilor sunt predispuse sa acumuleze kilograme in plus.

Nu trebuie sa accepti acest lucru si sa te complaci. Ti-am pregatit o serie de metode si secrete care te vor ajuta sa arati exact cum iti doresti. Descopera dieta pentru varsta de 40 de ani si invata cum sa ramai mereu tanara si atragatoare.

Descopera dieta pentru varsta de 50 de ani si doboara miturile

Ce trebuie sa mananci

Pentru ca dieta pentru varsta de 40 de ani sa fie una adecvata, va trebui sa tii cont de anumite restrictii culinare. Desi nu sunt foarte diferite de cele pe care ar fi trebuit sa le iei in considerare pana acum, o schimbare in regimul alimentar poate fi greu de asimiliat.

Pestele, dupa cum probabil te-ai obisnuit, este alimentul care nu trebuie sa lipseasca niciodata. De asemenea, pentru a reusi sa si slabesti, nu doar sa te mentii, este esential sa consumi cat mai multe fructe si legume. Cu un continut mare de vitamine, aceste alimente sunt perfecte pentru dieta pentru varsta de 40 de ani.

Carnea slaba este si ea recomandata si, de aceea, poti opta fara sa iti faci niciun fel de problema pentru cea de pui, bineinteles fara piele si gatita intr-un mod cat mai dietetic: la gratar, fiarta sau la cuptor.

De asemenea, este foarte important sa consumi cat mai multe alimente cu rol antioxidant, precum varza, conopida, broccoli, rosiile, prunele etc. Pentru a grabi procesul de ardere a grasimilor, poti sa bei, pe langa apa, pe care este foarte important sa o consumi, si ceai verde, un adjuvant atat pentru detoxifiere, cat si in lupta cu kilogramele.

Dieta potrivita femeilor de peste 50 de ani

Model de dieta

In primul rand, ceea ce trebuie neaparat sa stii este ca dieta pentru varsta de 40 de ani presupune respectarea tuturor celor trei mese principale. Asadar, spune adio infometarii sau saritului peste anumite mese.

Dimineata, este indicat sa mananci un ou fiert, doua sau trei felii de cascaval si un iaurt sau un bol cu cereale integrale. O alta varianta ar putea consta in a bea 150 de mililitri de lapte degresat alaturi de doua felii de paine neagra.

Dieta cu putine grasimi poate preveni cancerul

La pranz, poti opta pentru o supa de pui, de legume sau de vita, iar in cazul in care preferi leguminoasele crude, pentru o salata cu ton.

In ceea ce priveste cina, poti manca o portie de pui cu legume la gratar sau la cuptor cu sos de soia sau poti sa iti prepari o salata din legume fierte si orez.

Diete sanatoase

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
#Dieta pentru 40 de ani, #dieta femei 40 ani, #dieta femei varsta, #dieta functie varsta , #dieta