Dieta care o ajuta pe Katy Perry sa se mentina in forma

Joi, 23 Aprilie 2015, ora 09:25
3298 citiri
Dieta care o ajuta pe Katy Perry sa se mentina in forma
Foto: Facebook/Katy Perry

Talentata cantareata Katy Perry, desi nu este lipsita de forme, reuseste sa arate intotdeauna bine si sa isi atraga aprecierea fanilor si prin aspectul ei fizic. Descopera si tu care sunt secretele vedetei si invata sa le aplici secretele sale pentru a avea o silueta de invidiat.

Un aliment de care unele dintre noi se feresc, ciupercile, reprezinta o leguma care chiar poate face minuni.

Astfel, pe langa faptul ca ciupercile nu ingrasa, sunt si foarte bune la gust. De aceea, le poti consuma atat crude, in salate, cat si gatite. Mai mult, sunt bogate in proteine si pot fi un foarte bun inlocuitor al carnii. Singurul dezavantaj este insa pretul, ceva mai mare, daca il compari cu cel al celorlalte legume.

Dieta care o ajuta pe Rihanna sa se mentina in forma

Dieta cu ciuperci

Renumita mai ales la americani pentru faptul ca te ajuta sa slabesti, dar si sa iti pastrezi formele, dieta cu ciuperci este si cea adoptata de Katy Perry. Mai mult, consumarea constanta a acestor legume te va ajuta si sa iti imbunatatesti digestia si sa reduci probabilitatea aparitiei unei afectiuni gastrice.

Cum se tine aceasta dieta? Ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi urmatorul regim timp de 14 zile. Chiar daca nu iti va veni sa crezi, ceea ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti una dintre gustari sau cina cu un fel de mancare pe baza de ciuperci. In plus, aceasta dieta include si cinci portii de fructe si de legume pe care va trebui sa le consumi in fiecare zi. In ceea ce priveste lichidele, pe langa apa pe care va trebui sa o consumi in cantitati cat mai mari, va mai trebui sa bei si 250 de mililitri de lapte in fiecare zi.

De asemenea, trebuie sa ai in vedere ca mesele sa aiba acelasi numar de calorii. Cel mai important este insa sa nu sari niciodata peste mesele principale. Pe langa acestea, dupa cum ai observat deja, ai voie sa iei anumite gustari care sa constea intr-un fruct, un iaurt degresat sau o felie de branza slaba.

Scapa de grasime cu dieta cu banane

Ce trebuie sa ai in vedere

Desigur, vei observa ca acest tip de alimentatie favorizeaza pastrarea siluetei si, de asemenea, te ajuta sa slabesti. Cu toate acestea, nu este indicat sa urmezi aceasta cura pentru mai mult de doua saptamani la rand, deoarece nu este sanatos sa consumi un singur aliment ca fel principal pentru o perioada indelungata.

Diete sanatoase

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Dieta lui Katy Perry, #dieta vedeta, #diete vedete , #dieta