Dieta care te scapa de arsurile la stomac

Vineri, 06 Mai 2011, ora 21:05
18324 citiri
Dieta care te scapa de arsurile la stomac
Foto: Buzzle

Arsurile la stomac sunt ingrozitoare si iti pot distruge pana si cea mai fericita zi din viata. Cel mai bun mod de a scapa de ele este o dieta speciala.

In primul rand trebuie sa stii care sunt produsele ce duc la aceasta problema de sanatate si sa le elimini din alimentatie. Printre acestea se numara sosurile picate, piperul, cafeua, alcoolul, citricele, ciocolata si tot ceea ce contine un nivel ridicat de sare si zahar, arata Buzzle.

Micul dejun

Chiar inainte de a te spala pe dinti sau imediat dupa aceea mananca un catel sau doi de usturoi. Incepe ziua cu un bol de fructe care sa includa papaya, pepene, mere, piersici, pere sau struguri. Apoi consuma o ceasca de ceai de ghimbir si 3-4 felii de paine prajita. Ar fi bine ca painea sa fie facuta din tarate.

De asemenea, poti consuma sucuri proaspete. Sucul de rodie este cel mai bun. Nu consuma lapte sau cafea si incearca sa mananci mai putin.

Cum scapi de arsurile la stomac?

Pranz si cina

Iaurtul amestecat cu orez este foarte linistitor pentru un stomac problematic.

Amesteca seminte de chimen, frunze de coriandru, sare, curcuma si orez simplu, fierbe-le la aburi pana cand se inmoaie. Acest amestec te va ajuta foarte mult. Tot orezul poate fi pregatit cu busuioc, anason, frunze de dafin, ghimbir sau rozmarin. Sub nicio forma nu il pune la prajit si nu il combina cu ficat.

Supele facute din legume sunt o alegere buna, de asemenea, dar sa nu pui porumb sau alimente care contin maioneza.

Gustari

Drept gustari poti consuma suc de aloe vera, care reduce aciditatea. Painea prajita si ceaiurile reprezinta probabil cea mai buna alegere pentru perioada dintre mese.

Castravetele te va ajuta sa te simti mai bine, asa ca la birou poti manca si cateva bucatele atunci cand simti ca ti se face foame.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#dieta arsuri stomac, #arsuri stomac , #dieta