Dieta cu fructe de mare

Luni, 19 Iulie 2010, ora 14:55
3650 citiri
Dieta cu fructe de mare
Foto: TimeInc

Dieta cu fructe de mare nu este numai o unealta pentru a-ti sculpta corpul: este un aliat al dispozitiei bune si al unei minti sanatoase.

Primul avantaj este continutul mic de grasime al alimentelor consumate. Majoritatea tipurilor de peste contin mai putin de 5% grasime, arata Doris Hicks, de la universitatea din Delaware.

Caloriile, in cazul mancarurilor cu fructe de mare, provin in special din modul in care se gateste mancarea: fierberea alimentelor, gatitul cu aburi sau prajirea pe gratar sunt tehnici care pot reduce numarul de calorii.

Nu lasa vara sa-ti strice dieta

Dieta poate fi extrem de usor de urmat, pentru ca fructele de mare isi gasesc usor locul si in felurile tale preferate de mancare, precum pizza. Crevetii, chiar daca au un continut ridicat de colesterol, pot fi introdusi in dieta pentru ca au un continut mic de grasimi, iar studiile arata ca nivelul de colesterol nu creste la fel de mult ca la alimentele bogate in grasimi.

Castravetele, alimentul ideal pentru dieta

Boli precum astmul, artrita, diabetul, scleroza multipla, hipertensiunea, cancerul si unele afectiuni ale rinichiului pot fi tinute departe cu ajutorul acizilor omega-3 din carnea de peste.

Slabeste usor, cu o dieta simpla

In plus, unele studii au aratat chiar ca acizii omega-3 pot preveni depresia, mentinand buna-dispozitie. Multe dintre mancarurile cu fructe de mare sunt delicii de care te desparti greu, in caz ca urmezi un astfel de regim.

(L.S.)

Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere este lipsita de riscuri și chiar indicată pentru sănătate! Dieta cu drojdie funcționează pe același principiu când o folosești pentru aluaturi: își mărește...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#dieta, #dieta fructe mare, #dieta peste, #omega 3 , #dieta