Scapa de grasime cu dieta cu banane

Joi, 26 Martie 2015, ora 19:42
10427 citiri
Scapa de grasime cu dieta cu banane
Foto: Medical News Today

Dieta cu banane este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de surplusul de grasime. De aceea, daca in incercarile tale de a slabi te-ai familiarizat cu diferite regimuri alimentare, trebuie neaparat sa incerci dieta cu banane.

Beneficiile ascunse ale bananelor

Inainte de a sti in ce consta dieta cu banane este bine sa afli ce face ca aceste fructe sa aiba capacitatea de a te ajuta sa slabesti. Astfel, bogate in vitamine si minerale, bananele sunt o excelenta sursa de potasiu, fapt ce te va ajuta sa iti feresti inima de bolile specifice si sa iti imbunatatesti tensiunea arteriala.

De asemenea, aceste fructe au capacitatea de a stopa eliminarea calciului prin urina, ceea ce poate cauza pietre la rinichi. Asadar, iata un alt motiv pentru care trebuie sa incerci si tu dieta cu banane.

In plus, in cazul in care nu stiai, bananele sunt o excelenta sursa de energie si, de aceea, in cazul in care esti adepta batoanelor dietetice, poti incerca sa le inlocuiesti cu aceste fructe.

Mai mult, dieta cu banane te va ajuta sa elimini stresul, datorita aminoacizilor continuti de fruct si care, odata ajunsi in organism, se transforma in serotonina si melatonina, asa-numitii hormoni ai fericirii.

Detoxifierea ficatului cu suc de mere

In ce consta dieta

Acum, ca ai aflat cate beneficii iti poate aduce consumul acestor fructe, poti incepe dieta cu banane. Iata, prin urmare doua variante pe care le poti incerca!

Prima varianta

Aceasta dieta cu banane, dupa cum vei observa, nu este bazata exclusiv pe consumul acestor fructe. Astfel, la micul dejun va trebui sa consumi doua sau trei banane, iar apoi sa bei un pahar de apa la temperatura camerei.

Pranzul nu este atat de strict. Acesta consta intr-un singur fel de mancare, la alegere, care insa trebuie sa fie sanatos. Poti opta pentru o supa sau pentru ceva mai consistent, precum carnea de pui sau de peste la gratar. In cazul in care iti place sa servesti si un desert, acesta trebuie sa fie o banana.

In ceea ce priveste cina, aceasta consta intr-o banana pe care va trebui sa o mananci cu cel putin patru ore inainte de culcare. Iar daca iti doresti sa obtii efectul maxim al dietei, poti bea intre doua si patru cani de ceai verde pe zi.

Fructe care taie pofta de mancare

A doua varianta

O dieta cu banane care te va ajuta sa slabesti trei kilograme in doar trei zile este compusa, dupa cum probabil te asteptai, doar din banane.

Astfel, micul tau dejun, pranzul si cina vor consta in banane si, bineinteles, multe lichide. Dupa aceasta dieta cu banane pe care nu este indicat sa o urmezi mai mult de trei zile, va trebui sa introduci treptat restul alimentelor si sa incepi, evident, cu cele usoare.

Revista YVE

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#dieta cu banane, #slabeste dieta banane, #slabire dieta banane , #dieta