Trei pasi de urmat, pentru a slabi dupa Sarbatori

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 10:23
4817 citiri
Trei pasi de urmat, pentru a slabi dupa Sarbatori

Daca v-ati propus sa slabiti sau sa aveti grija ca grasimile sa nu se aseze pe coapse sau abdomen, atunci va trebui sa urmati sfaturile specialistilor care, cumulate cu putina vointa, va vor ajuta. Sa nu va ganditi ca principalul vinovat, in caz de ingrasare, a fost masa de sarbatori prea incarcata, caci corpul nu are timp sa stocheze doar intr-o zi singura zi grasimile.

Ia observati cu atentie cate cutii deschise cu bomboane sau ciocolata se gasesc imprastiate peste tot, resturi de prajituri, de curcan sau de alte bunatati in frigider! Atunci, pentru a nu acumula prea multe kilograme, urmati cateva reguli simple, timp de 3 zile, si veti constata ca echilibrul s-a restabilit usor, scrie Au Feminin.

1.Declarati razboi frigiderului plin

Ati avut 15 persoane la masa si v-au ramas trei claponi si doua Buche de Noel (cum se numeste in Franta prajitura traditionala de Craciun, cu ciocolata, in forma de buturuga), de exemplu. Cumparati tavite din aluminiu si dati invitatilor cate putin din aceste delicatese. Daca cineva protesteaza, motivati ca nu mai aveti loc in frigider.

Puneti ce v-a mai ramas in congelator si gustati, mai ales, duminica in familie. Oferiti ciocolata! In caz de aveti mai multa, de obicei sub brad, nu va grabiti s-o consumati toata. Este suficient sa deschideti o cutie, doua, apoi pastrati-le pe celelalte bine impachetate. Sau puteti sa le oferiti.

2.Cum iesiti din mahmureala

Ati baut cam mult, va treziti cu dureri de cap, intr-o stare de mahmureala. Organismul este putin obosit de la aceste excese. Nu va repeziti sa consumati sucuri, nu beti deloc alcool, niciun excitant (ceai sau cafea). Mancati usor, dar acordati prioritate glucidelor usoare (paine, orez, paste in cantitati mici).

Pentru ceaiuri si legume verzi, asteptati ziua urmatoare, cand veti incepe cura de detoxifiere...

3.care se prezinta cam asa:

Ziua I: paine, orez, paste, iar pentru a doua si a treia zi veti miza pe proteine si ceaiuri.

Ziua a II-a: dimineata - ceai plus iaurt, pranz - escalop de pui si iaurt, seara - o bucatica de jambon, plus supa de legume.

Ziua a III-a: dimineata - ceai si iaurt, pranz - bucati de peste (cod) cu fasole verde, plus iaurt, seara - salata verde cu cateva bucatele de pui si un ou tare.

Ziua a IV-a: puteti reincepe sa mancati normal, dar atentie! Nu va indopati, fiindca dupa un astfel de regim, corpul are tendinta sa "se razbune" si sa stocheze caloriile suplimentare. Reintegrati mai intai cerealele si ocoliti inca pentru cateva zile dulciurile!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
Sfârșitul imperiului ”Leului otoman”: De ce moștenitorii lui Ataturk sunt la un pas să pună mâna pe putere în Turcia
Sfârșitul imperiului ”Leului otoman”: De ce moștenitorii lui Ataturk sunt la un pas să pună mâna pe putere în Turcia
Președintele turc Recep Tayyip Erdogan se pregătește să viziteze Statele Unite, unde ar putea purta discuții cu președintele Joe Biden la începutul lunii mai. În același timp, liderul turc...
#dieta, #regim, #dieta dupa Anul Nou, #regim dupa Anul Nou , #dieta