Ce importanta are educatia dentara?

Advertorial
Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 15:33
19967 citiri
Ce importanta are educatia dentara?

(P) Sanatatea este mult influentata de stilul de viata. Actiunile facute zi de zi contribuie la dezvoltarea unui comportament ce poate fi greu schimbat, iar educarea are un rol extrem de important. Alimentele si felul in care sunt acestea consumate, grija pentru igiena si multe altele, influenteaza foarte mult sanatatea orala.

"Una dintre principalele sarcini ale stomatologiei generale este de a incuraja prevenirea afectiunilor cavitatii bucale", spun specialistii clinicii Megasmile, una dintre cele mai performante din tara.

Rolul pe care il are alimentatia in sanatatea dintilor

Felul in care lumea mananca este de multe ori daunator. Nu neaparat din perspectiva alimentelor, ci mai degraba din modul in care o fac. Una din greselile pe care o fac cel mai des persoanele este ca nu taie alimentele in bucati suficient de mici.

De asemenea, pun o foarte mare presiune pe dinti atunci cand rup si sfasie mancarea cu dintii, fara a lasa asta in seama cutitului. Mestecarea se face de multe ori cu o lipsa de atentie si graba, iar toate aceste lucruri pot afecta foarte mult sensibilitatea gingiilor si integritatea dintilor.

Se recomanda un consum de alimente moi, dulciuri intr-o cantitae destul de limitata si sa se evite bauturile acidulate. Nerespectarea acestor sfaturi poate oferi conditiile propice dezvoltarii afectiunilor dentare.

O igiena corespunzatore

Spalarea dintilor trebuie sa fie o parte bine integrata in comportamentul de zi cu zi. Este de preferat ca spalarea lor sa se faca dupa fiecare masa. Aceasta trebuie sa se efectueze cu multa grija.

Pentru a nu afecta gingia trebuie sa se foloseasca o periuta moale, iar tehnica folosita sa fie una foarte blanda. Se recomanda folosirea unei paste de dinti pe baza de fluor. Aceasta va reduce mult riscul de aparatiei al cariilor dentare. De asemenea, ata dentara si apa de gura trebuie sa se regaseasca si ele in grija purtata pentru igiena dintilor.

Vizite periodice la dentist

Chiar daca se respecta toate regulile de alimentatie si igiena, vizita la un cabinet stomatologic nu trebuie sa fie evitata. De multe ori, sunt persoane care prezinta o sensibilitate ridicata din punct de vedere dentar, pot avea afectiuni din nastere sau pur si simplu sa se dezvolte afectiuni de care nu au habar.

Un specialist este singurul in masura sa verifice sanatatea dintilor si sa recomande eventuale tratamente. Se recomanda ca vizita la stomatolog sa se face cel putin de doua ori pe an. Evolutia pe care o poate avea o afectiune dentara poate fi destul de rapida.

Nimic nu e mai placut decat un zambet cu incredere

O dantura alba si dreapta a fost mereu o oglinda a starii de sanatate si a unei igiene corespunzatoare. Tratamentele oferite in prezent de serviciile de medicina dentara pot oferi un zambet plin de incredere si satisfactie. Acest domeniu medical a cunoscut un progres constant din foarte multe puncte de vedere.

Cunostintele si cercetarea au dus la utilizarea unor materiale mult mai bune decat cele din trecut. De asemenea, tehnica folosita este mult ajutata de progresul tehnologic. Spre exemplu, aparatura pe baza de laser ofera o precizie si o rapiditate mult mai crescute decat generatiile vechi.

Un reper al performantei in acest domeniu este clinica Megasmile. Profesionalismul de care da dovada aceasta se regaseste in tehnologia de ultima generatie si in tehnicile moderne deprinse de specialistii clinicii. Investitiile constante au avut ca scop oferirea celor mai bune servicii pentru pacienti.

Clinica Megasmile prezinta o gama larga de servicii generale de medicina dentara si pana la cele de ortodontie si ortopedie dento-faciala, chirurgie dento-alveolara sau implantologie.

Grija si atentia pe care o prezinta pentru pacienti fac din Megasmile un loc in care se merge cu incredere si in care se ofera cele mai bune solutii pentru a se trata afectiunile dentare.

Albirea dintilor, tratarea cariilor, indreptarea danturii, implanturile, toate acestea se realizeaza cu o multa atentie, cu un grad de confort ridicat si cu garantia unei lucrari rezistente, la cel mai bun preturi.

Pentru a afla mai multe despre serviciile pe care aceasta clinica stomatologica le poate oferi, puteti accesa site-ul www.megasmile.ro. Veti avea certitudinea celor mai bune servicii, atat din punct de vedere calitativ, cat si al raportului dintre acestea si pret.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#clinica stomatologica, #cabinet dentist, #educatie dentara , #dinti