Clinica stomatologica MegaSmile garanteaza un zambet perfect

Advertorial
Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 15:32
26250 citiri
Clinica stomatologica MegaSmile garanteaza un zambet perfect

Ingrijirea danturii si pastrarea sanatatii orale este un obiectiv pe care oricare dintre noi ar trebui sa-l aiba in vedere.

Chiar si in situatia in care mentinem o igiena orala buna si respectam cu regularitate cele doua vizite anuale recomandate la stomatolog, problemele legate de dantura tot pot sa apara.

Pentru remedierea lor se impune vizita la o clinica stomatologica care sa reuseasca sa se ocupe cu deplin profesionalism de orice interventie necesara.

In vederea indeplinirii acestui obiectiv, clinica stomatologica MegaSmile propune servicii complete de stomatologie furnizate cu ajutorul unei echipe de profesionisti, a aparaturii si dotarilor de ultima generatie.

Servicii complete la clinica stomatologica MegaSmile

Pentru ca orice eventuala problema legata de dantura si sanatatea acesteia sa fie remediata in cel mai eficient mod si in cel mai scurt timp posibil, indiferent de natura afectiunii, medicii din cadrul clinicilor stomatologice MegaSmile din Bucuresti ofera o gama completa de servicii stomatologice.

1. Estetica dentara reprezinta intregul complex de lucrari ce vizeaza imbunatatirea aspectului danturii, al infatisarii unei persoane, precum si sanatatea acesteia.

Un zambet frumos si sanatos este ceea ce isi doreste oricine, astfel clinica stomatologica MegaSmile pune un accent deosebit pe tot ceea ce inseamna sanatate, fizionomie si profesionalism.

Un zambet frumos este ca o carte de vizita ce ne recomanda in viata de zi cu zi. Pentru a putea mentine acest zambet intr-o stare perfecta, MegaSmile ofera servicii complete in materie de estetica dentara, prin interventii care includ:

  1. remodelarea smaltului;
  2. inlaturarea placii bacteriene si a petelor de pe dantura;
  3. tratamente de albire dentara ce pot fi efectuate la cabinet sau chiar la domiciliu;
  4. detartraj subgingival si supragingival;
  5. fatetare dentara;
  6. coroane dentare integral ceramice, pe suport zirconiu sau metalo-ceramice;
  7. accesorii pentru imbunatatirea aspectului danturii (stras dentar).

Astfel de tratamente ce vizeaza partea de estetica dentara aduc oricui zambetul frumos, sanatos si stralucitor pe care si -ldoreste.

2. Tratamentul cariilor reprezinta, de asemenea, un aspect ce tine de frumusetea danturii si de mentinerea sanatatii orale.

Statisticile realizate la nivel mondial arata faptul ca, in medie, 50% din populatia adulta se confrunta cu probleme legate de carii.

Cauzele pot fi diverse: igiena orala necorespunzatoare, stilul de viata haotic, alimentatia improprie si nu numai.

Cariile pot provoca dureri si un real disconfort, iar in cazul in care raman netratate, se extind si pot provoca chiar si infectii.

Strategia abordata cu profesionalsim, in acest caz, de medicii clinicii stomatologice MegaSmile este profilaxia, restaurarea si mentinerea prin controale periodice a sanatatii dentare un timp cat mai indelungat.

3. Implantul dentar

Igiena orala necorespunzatoare duce la aparitia cariilor si printr-un intreg lant al cauzalitatilor si slabiciunilor se poate ajunge la pierderea unuia sau mai multor dinti.

Pentru a remedia si astfel de probleme, MegaSmile ofera si servicii de chirurgie, cum ar fi implantul dentar, ce prezinta numeroase avantaje.

In primul rand, tehnologiile utilizate pentru implantul dentar vizeaza folosirea materialelor 100% biocompatibile.

Titanul este folosit astfel pentru integrarea perfecta a implantului in cadrul celor 2 maxilare, oferind o fuziune perfecta intre suprafata implantului si suprafata osoasa.

Cel de al doilea avantaj oferit de implantul dentar din cadrul clinicii MegaSmile se refera la sustinerea sanatatii si integritatii structurii osoase a cavitatii bucale.

Odata cu lipsa unuia sau a mai multor dinti, osul maxilar si mandibular se resoarbe, afectand functionalitatea si integritatea aparatului masticator.

Prin implant dentar se ofera o consolidare si o sustinere a osului, intr-un mod similar cu cel al radacinilor dentare naturale.

Confortul reprezinta cel de al treilea atu oferit de implantul dentar. Integrat perfect in structura danturii, un implant se va comporta identic precum un dinte natural, multumita biocompatibilitatii materialelor utilizate.

In acest fel, beneficiarul unei astfel de lucrari va putea zambi, vorbi si manca fara a simti vreo diferenta intre dintele implantat si cel natural.

Durabilitatea implantelor dentare constituie, de asemenea, un avantaj: reusita unei astfel de interventii are un procentaj de peste 90%, iar daca sunt respectate normele de igiena orala, dintele implantat se va comporta identic cu restul danturii.

Zambetul perfect va fi astfel mentinut, o astfel de lucrare avand sansele sa se sustina pentru intreaga viata.

4. Protetica

De-a lungul timpului pot sa apara probleme diverse legate de dantura. Pierderea unor dinti, denumita edentatie, isi poate face aparitia, de asemenea, si tocirea excesiva, subtierea dintilor sau aparitia spatiilor intre acestia.

Toate aceste modificari de ordin structural afecteaza integritatea cavitatii bucale, intrucat chiar tocirea sau pierderea unui singur dinte atrage dupa sine afectarea celorlalti.

MegaSmile ofera si in acest caz solutia: protetica dentara. Cu ajutorul tehnologiilor moderne si a specialistilor avizati in domeniu, solutiile oferite acopera o gama variata de probleme:

  1. pot fi restabilite legaturile dintre dinti si maxilar;
  2. pot fi refacute structurile dentare intr un mod estetic;
  3. pot fi realizate punti de legatura care suplinesc si sustin aparatul masticator;
  4. tocirea sau afectarea unei singure laturi a dintilor poate fi remediata prin fixarea de fatete ceramice ce imbunatatesc intregul aspect al danturii;
  5. pot fi realizat,e de asemenea, proteze dentare diverse, fixe, mobilizabile sau mixte, ce inlatura neajunsurile create de traume, carii netratate sau parodontopatie.

Fiecare dintre aceste solutii trateaza orice problema a danturii intr-un mod eficient. In cazul in care un dinte a fost afectat intr-o prea mare masura de o carie, poate fi acoperit cu o coroana dentara de invelis, avand un triplu rol: protectia acestuia, pastrarea fizionomiei si sustinerea osului adiacent.

Aceeasi coroana dentara poate fi aplicata la clinica stomatologica Megasmile si in cazul in care dintele a cunoscut o deteriorare semnificativa a intregii structuri.

O coroana dentara poate sa ofere si o durabilitate de peste 10 ani, in cazul in care sunt respectate principiile de ingrijire orala. Coroanele pot fi din mai multe materiale biocompatibile, durabile si estetice.

Puntile dentare sunt acele solutii care suplinesc lipsa unuia sau a mai multor dinti. Sprijinind-se pe dintii alaturati, sanatosi, sau chiar pe implanturi invecinate, puntea ofera acelasi aspect cu cel al danturii naturale si pastreaza, de asemenea, integritatea acesteia.

In cazul pierderii unui numar mare de dinti din diverse motive, solutia optima poate fi si proteza dentara.

Tehnologiile utilizate in cadrul clinicii stomatologice moderne MegaSmile permit realizarea de proteze complete sau partiale, fixe sau mobilizabile, astfel incat, pentru orice situatie beneficiarul lucrarii sa se poata mandri cu un zambet perfect si o functionalitate pe masura.

4. Servicii de ortodontie

Intrucat chiar si o dantura perfect sanatoasa poate avea probleme de estetica, de aliniere necorespunzatoare a dintilor, asimetrie dentara sau masticatie ingreunata, serviciile de ortodontie completeaza lucrarile complexe ce pot reface un zambet frumos la clinica stomatologica MegaSmile.

Defectele ce pot fi remediate cu ajutorul ortodontiei sunt dintre cele mai diverse:

  • dantura imperfect aliniata;
  • inghesuire dentara;
  • dinti proeminenti sau prea putin vizibili;
  • spatiere interdentara;
  • asimetrie dentara;
  • masticatie ingreunata de aliniamente incorecte;
  • probleme in legatura directa cu extractii sau interventii stomatologice anterioare.

In fiecare dintre aceste situatii se impun anumite corecturi, pentru a reda pacientului zambetul dorit si acel plus de incredere in sine.

Solutiile oferite de ortodontie sunt diverse: pot fi oferite astfel aparate dentare fixe sau mobile care corecteaza in cel mai eficient mod posibil anomaliile danturii.

In majoritatea cazurilor, aparatele dentare mobile sunt utilizate pentru armonizarea dintilor de lapte. Acestea pot fi indepartate chiar de catre pacient, avand sisteme speciale de atasare, in acest fel pot fi igienizate individual, fara nicio dificultate.

Aparatele dentare fixe, pe de alta parte, sunt destinate pacientilor care necesita remedierea diverselor probleme structurale sau de aliniament ale dintilor definitivi. Acestea nu pot fi inlaturate decat la finalizarea tratamentului ortodontic, se fixeaza si se adapteaza usor danturii, iar acomodarea pacientului cu aparatul se realizeaza in cel mai scurt timp.

Pentru ca fiecare pacient sau potential pacient sa poata intra in contact direct cu oferta de servicii MegaSmile, reteaua de clinici stomatologice este disponibila si in mediul online.

Cei care vor sa beneficieze de cele mai bune servicii stomatologice in Bucuresti pot astfel accesa site-ul megasmile.ro.

5. Tratamente dentare efectuate de specialisti

Medicii stomatologi ce activeaza in cadrul clinicii Megasmile sunt specializati pe arii diverse ale stomatologiei.

Specialitatile medicale autorizate includ astfel solutii ce pot multumi orice necesitati ale pacientilor:

  • Medicina dentara generala
  • Estetica dentara
  • Chirurgie dentara
  • Ortodontie
  • Parodontologie
  • Implantologie si protetica

Prin specializarile multiple, dar si prin tehnologia moderna si avansata de care dispune, reteaua de clinici stomatologice MegaSmile din Bucuresti poate duce la indeplinire pana si cele mai dificile misiuni de reconditionare sau reconstituire a danturii.

Pacientii care stiu exact tipul serviciilor stomatologice de care au nevoie apeleaza cu incredere la cei mai buni specialisti si la cea mai moderna aparatura utilizata la MegaSmile.

Orice procedura, de la cosmetica dentara pana la tratamentul cariilor sau chirurgie dentara se poate realiza intr-un mod minim invaziv si nedureros, in asa fel incat, pacientii de orice varsta revin cu incredere la Megasmile.

6. Tarife avantajoase si oferte promotionale

Toate procedurile si interventiile realizate in cadrul clinicii, menite sa infrumuseteze zambetul, sunt realizate la MegaSmile la preturi competitive, ce aduc multumire pacientilor.

Gama de servicii ce vizeaza diverse tipuri de tratamente se realizeaza la preturi accesibile pentru orice buzunare.

Indiferent daca este vorba despre cosmetica dentara, tratamente de canal sau ale cariilor, de sectorul de stomatologie copii, de implanturi dentare, chirurgie, ortodontie sau protetica, exista, de asemenea, si promotii si oferte speciale.

Din cadrul ofertelor se remarca reducerile semnificative la coroane ceramice sau din zirconiu, care ajung si pana la 40% din valoarea normala a unei astfel de lucrari.

Aceleasi oferte promotionale avantajoase sunt disponibile si in cazul aparatelor dentare, indiferent daca pacientul opteaza pentru cele transparente, abia vizibile, sau pentru clasicele aparate dentare metalice.

A avea un zambet perfect nu trebuie sa insemne neaparat o veritabila gaura in buget. Detartrajul profesional poate fi realizat la o treime din costuri, la fel si tratamentele de albire profesionala, oferta fiind disponibila pentru oricine acceseaza site-ul megasmile.ro si rezerva o astfel de interventie.

Chiar si pentru implanturi dentare ce utilizeaza tehnologii de ultima generatie se pot obtine astfel de discounturi si promotii de pana la 44%.

7. Profesionalism sustinut de o experienta bogata

Obiectivul declarat al reteleie de clinici stomatologice este de a reda sanatatea orala indiferent de afectiune si de a readuce pe chipul oricui un zambet frumos si plin de incredere.

Experienta acumulata in domeniu si profesionalismul reprezinta elementele ce au garantat succesul obtinut de reteaua de clinici stomatologice Megasmile.

Disponibilitatea acestor clinici este una ridicata la nivelul intregii capitale: exista 3 clinici active in sectoarele 1, 2 si 6 si alte 3 clinici ce urmeaza a fi deschise in sectoarele 3, 4 si 5 din Bucuresti.

Un plus de accesibilitate este oferit de asemenea prin website-ul oficial megasmile.ro, unde oricine poate verifica tipurile de interventii ce pot fi realizate la clinica stomatologica, procedurile, promotiile si tarifele aferente celor mai variate tipuri de tratamente.

Puteti rezerva prin sistemul informatic de achizitie online tipul de tratament dorit.

8. Informatii complete despre lucrari dentare complexe

Uneori pacientii prefera sa se documenteze in prealabil, inainte de a apela la o interventie sau un tratament stomatologic.

In cadrul site-ului megasmile.ro sunt explicate detaliat caracteristicile si elementele specifice pentru fiecare dintre tipurile de interventii stomatologice.

Sectiunea generala de stomatologie explica in detaliu cauzele si remediile posibile pentru anumite tipuri de afectiuni.

La categoria estetica dentara sunt exemplificate tehnicile utilizate pentru a readuce pe chipul oricui acel zambet frumos si stralucitor dorit: albire, detartraj, remodelare sau fatetare dentara.

Pentru implantologie dentara si protetica sunt oferite, de asemenea, toate detaliile, de la tipurile de materiale utilizate (100% biocompatibile), pana la modurile de sustinere si consolidare a structurii maxilo-faciale.

Un zambet sanatos si aspectuos nu ar fi posibil fara o conformatie corespunzatoare a dintilor, motiv pentru care si ortodontia este exemplificata din punct de vedere al intregului arsenal de tehnici utilizate.

Calitatea pentru oricare interventie dentara este sustinuta la MegaSmile de garantiile oferite. Fiecare lucrare beneficiaza si de garantie, in conditiile in care se respecta recomandarile cu privire la intretinerea si igiena orala.

Astfel, un implant dentar cu garantie de 10 ani poate chiar sa dureze intreaga viata, daca este ingrijit corespunzator.

Popularitatea clinicii stomatologice MegaSmile este astfel dovedita: serviciile sunt ireprosabile, aparatura utilizata este una moderna, exista specialisti pe diverse ramuri stomatologice pentru a rezolva orice problema, se ofera garantii si preturi promotionale pentru interventii diverse.

Toate aceste elemente combinate conduc catre indeplinirea asteptarilor clientilor, care vizeaza in principal pastrarea sanatatii orale si a unui zambet impecabil, de invidiat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#tratamente dentare Romania 2016, #servicii cabinet stomatologic , #dinti