Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Alimente care scad nivelul zaharului din sange

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 14:13
28833 citiri
Alimente care scad nivelul zaharului din sange
Foto: Arhiva

Nu tot ceea ce este dulce este sanatos. Dulciurile nu sunt foarte bune pentru sanatatea ta daca sunt consumate in cantitati mari. Tulburarile nivelului de zahar din sange pot duce la hiperglicemie sau diabet. Afla in continuare ce alimente trebuie sa consumi pentru a mentine un nivel normal al zaharului in sange.

Scortisoara are un nivel ridicat de magneziu si fibre. In plus, exista o substanta numita polifenol, care actioneaza ca insulina, anunta Buzzle.

In urma unor studii s-a demonstrat ca o lingurita de scortisoara pe zi reduce nivelul zaharului din sange cu 20%, iar efectul poate fi observat in trei saptamani. De asemenea, scortisoara ajuta la reducerea nivelului colesterolului.

Avocado are un nivel ridicat de grasimi monosaturate si fibre solubile. Avocado este plin de substante nutritive, precum potasiu, vitaminele B1, B2, B3, C si E, tiamina, fosfor, acid folic, magneziu, fier si cupru. Avand un continut scazut de zahar, avocado este unul dintre cele mai bune alimente ajuta la scaderea nivelului zaharului din sange.

Atunci cand vine vorba despre alimente care scad nivelul zaharului din sange te poti indrepta cu incredere spre fructele cu coaja lemnoasa. Mai multe studii au demonstrat ca riscul aparitiei diabetului de tip II scade cu 20% in cazul persoanelor care consuma zilnic fructe cu coaja lemnoasa.

Nu uita sa adaugi preparatelor tale usturoi, deoarece acesta este foarte sanatos si scade nivelul zaharului din sange. De asemenea, usturoiul contine multi antioxidanti. La fel de importanta este si ceapa. Aceasta contine sulf si flavonoide.

Cine nu stie ca lamaile sunt importante pentru sanatatea sa? Insa, acum este timpul sa afli ca acestea reduc si nivelul zaharului din sange.

Visinele sunt pline de antioxidanti si fibre solubile, au putine calorii si reduc riscul aparitiei diabetului zaharat.

Cartofii dulci contin beta-caroten si fibre solubile si sunt buni pentru stabilizarea nivelului de zahar din sange.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alimente nivel zahar sange, #alimente organism sanatos, #alimente zahar sange , #dulciuri