Cum sa eviti tentatiile mancarii de la fast food la munca

Vineri, 13 Martie 2009, ora 21:02
1429 citiri
Cum sa eviti tentatiile mancarii de la fast food la munca
Foto: Arhiva

Toti suntem victime ale mancarii fast-food la locul de munca. Daca vrei sa renunti sau macar sa raresti consumul acestui gen de mancare poti urma sfaturile de mai jos.

Gaseste un echilibru in alimentarea cu produse de tip fast-food altfel iti vei distruge sanatatea, informeaza Ehow.

Alegerea e numai a ta. Evitarea totala a consumului de fast-food este numai pentru oamenii cu forta de abtinere si vointa foarte mare. Din pacate daca ne abtinem in totalitate de la consumul unor astfel de produse putem ajunge la capatul rabdarii si sa consumam mai multe produse de acest gen decat daca am fi facut-o intr-un mod controlat. Asa ca la inceputul zilei gandeste-te la o cantitate anume pe care iti vei ingadui sa o mananci, insa evita sa consumi totusi zilnic astfel de mancare.

Nu anunta in birou ca ai de gand sa nu mai consumi fast-food.

Sunt o multime de articole pentru o nutritie sanatoasa, dezvoltarea masei musculare sau pentru miscare. Citeste-le daca ai nevoie sa iti reimprospatezi cunostintele de baza.

Stabileste-ti telurile si necesitatile alimentare si fixeaza-ti cantitatea de fast-food pe care o vei consuma. Tine minte ca daca iti ingaduiesti sa mananci fast-food vor fi anumite zile in care nu vei consuma acest gen de mancare.

Pastreaza-ti niste snacks-uri sanatoase la birou. Cand ai putin timp liber rontaie din acestea. Te va ajuta sa uiti de fast-food.

Noteaza-ti cantitatea de fast-food consumata zilnic si motivul pentru care ai vrut sa o cunsumi. Uneori e la fel de simplu ca si cum te-ai gandi ca doresti o prajitura pentru ca bucatarul este foarte bun. Alteori nu este asa de simplu. Va trebui sa iti dai seama singur cum sa administrezi aceste situatii.

Cel mai important nu fi prea aspru cu tine daca ai avut o zi grea si ai consumat mai mult fast food de cat ai anticipat. Telul tau trebuie sa fie progresul, nu perfectiunea.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#fasd food birou, #evitarea fast food, #sfaturi nutritie sanatoasa , #fast food