15 minute de antrenament pentru coapse subtiri (Video)

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 10:59
11368 citiri
15 minute de antrenament pentru coapse subtiri (Video)
Foto: Serban Blebea

Daca iti doresti coapse mai subtiri si sa scapi de celulita din partea inferioara a corpului, acest antrenament intens de 15 minute te va ajuta sa obtii rezultate bune, in scurt timp.

Inainte de a iti arata circuitul de exercitii, vreau sa intelegi de ce acesta este eficient si te va ajuta sa elimini grasimea nedorita.

Circuitul de exercitii de doar 15 minute te ajuta sa arzi grasime intr-un timp mai scurt, intrucat se bazeaza pe sistemul High Intensity Interval Training (H.I.I.T.).

Antrenamentele scurte si intense sunt mult mai eficiente in arderea grasimilor decat antrenamentele de tip cardio. Atunci cand te antrenezi intens, muschii tai incep sa arda, pulsul tau creste foarte mult si rezervele de oxigen din corpul tau se golesc.

In urmatoarele 24 de ore dupa antrenament, corpul tau va munci ca sa refaca rezervele de oxigen si pentru aceasta vei consuma o gramada de calorii, chiar si atunci cand stai pe canapea si te uiti la televizor.

Asadar, in doar 15 minute, vei obtine rezultate mai bune decat in urma unei sesiuni de jogging in parc sau a unei clase de zumba.

Combina circuitul de exercitii pentru tonifierea posteriorului si a coapselor pe care il gasesti mai jos cu un plan de alimentatie sanatos si un deficit caloric moderat si vei obtie rezultate, fara diete restrictive, fara frustrare si fara sa numeri calorii.

Circuit de exercitii pentru coapse subtiri si fese ferme

Executa exercitiile de mai jos, respecand numarul de repetari indicat. Ia o pauza de 1-2 minute (in functie de nivelul tau de fitness) si apoi repeta circuitul de cate ori poti in 15 minute.

Executa 10 genuflexiuni

20 de fandari in fata (cate 10 fandari pe fiecare picior)

20 de step-up (cate 10 ce fiecare picior)

15 indreptari

20 de genuflexiuni cu kick (cate 10 pe fiecare picior)

Repeta circuitul de trei ori pe saptamana, redu marimea portiilor si consumul de carbohidrati simpli si in doua saptamani vei putea sa vezi primele rezultate.

Citeste si patru pasi pe care sa ii parcurgi inainte de a incepe o dieta

Nu te ingrijora daca dupa primul antrenament te vei trezi a doua zi cu febra musculara.

Febra musculara este un fenomen absolut natural, care apare in urma unui efort fizic intens sau cand incepi un antrenament nou, care iti stimuleaza muschii intr-un mod diferit.

Pentru a combate febra musculara iti recomand sa mergi pe jos, sa continui sa te antrenezi si sa iei vitamina C, care actioneaza ca antiinflamator si ajuta la reducerea inflamatiei locale a tesutului muscular.

Serban Blebea este specialist in transformari corporale. Daca esti in cautare de exercitii eficiente pentru slabit, uite cum poti sa obtii rezultate antrenandu-te la tine acasa, doar 10 minute pe zi: inscrie-te in Provocarea de 14 zile.

www.slabestecuserban.ro

Daca aveti vreo intrebare pentru specialistii colaboratori ai Ziare.com, va invitam sa le-o adresati printr-un comentariu sau printr-un mail pe adresa sugestii@ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Exercitii pentru coapse subtiri, #Exercitii coapse subtiri, #exercitii coapse , #fitness