15 minute pe zi pentru un abdomen cu care sa te lauzi (Galerie foto)

Luni, 06 August 2012, ora 07:08
12686 citiri
15 minute pe zi pentru un abdomen cu care sa te lauzi (Galerie foto)

Orice femeie viseaza la un abdomen tonifiat, frumos lucrat, care sa fie admirat pe plaja si sa se vada frumos in rochii si tricouri mulate.

Nu ai prea mult timp la dispozitie, caci serviciul si treburile zilnice iti ocupa cea mai mare parte din zi. Totusi, cu siguranta iti poti gasi 15 minute in care sa te ocupi de corpul tau, exercitiile sugerate de RealSimple fiind excelente.

Incepe prin a te pozitiona "in patru labe", cu palmele pe sol, la nivelul umerilor, si genunchii sub solduri. Expira si contracta-ti muschii abdominali, ridicandu-ti coloana spre tavan (intocmai ca o pisica) si punandu-ti barbia in piept. Stai asa 10-15 secunde, dupa care revino la pozitia initiala si repeta de cel putin 8 ori.

Ramai in aceeasi pozitie, incordeaza-ti abdomenul si ridica piciorul drept si mana opusa in prelungirea trunchiului, astfel incat sa ramai in echilibru. Stai asa 5 secunde, dupa care revino la pozitia initiala usor si repeta de 5-10 ori.

Asaza-te cu spatele sprijinit de o minge gonflabila de aerobic, pe sol, incordandu-ti abdomenul si tinand talpile fixe pe podea. Incruciseaza-ti bratele pe piept, pune barbia in piept si flexeaza trunchiul la 45 de grade. Repeta de 12 ori.

Stai cu stomacul pe podea si bratele, de la palme pana la cot, sprijinite pe podea. Ridica-ti trunchiul, ca la flotari, dar fara ca bratele sa fie intinse, pana cand el este paralel cu solul, evitand arcuirea spatelui. Mentine 10-30 de secunde, dupa cum poti, chiar si un minut, momente in care iti vei simti muschii lucrand.

Stai pe spate si indoaie-ti picioarele astfel incat sa formeze un unghi de 90 de grade, tinand bratele incrucisate la ceafa. Indreapta-ti genunchiul drept si tine-l astfel incat sa formeze un unghi de 45 de grade cu solul si indreapta cotul drept inspre genunchi. Schimba apoi partea lucrata, facand 8-12 repetari.

Asaza-te intr-o parte, cu picioarele intinse, sprijinindu-te pe solduri si antebrat, palma pe podea in fata corpului. Incearca sa desprinzi soldurile de podea, contractandu-ti muschii laterali si incearcand sa-ti indrepti corpul. Mentine pozitia 10-30 de secunde, chiar un minut, dupa care revino la pozitia normala si schimba partea.

Pentru a-ti lucra intrega zona abdominala, stai pe spate si asaza-ti mainile pe podea in lateral. Ridica genunchii pana creezi un unghi de 90 de grade, exipra, contracta-ti muschii stomacului si ridica picioarele si mai mult, aducand genunchii catre cap. Inspira si coboare-le usor. Repeta de 8-12 ori.

Stai pe burta cu mainile la nivelul umerilor, pe podea, tinandu-ti gatul intins, drept. Expira usor si ridica-ti pieptul si trunchiul de pe podea, simtind cum lucreaza abdomenul. Preseaza cu soldurile pe sol, mentine 15-30 de secunde, dupa care coboara incet pe podea.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#exercitii abdomen tonifiere, #abdomen plat exercitii fitness, #abdomen tonifiat miscari , #fitness