Ce poti face ca sa scapi de "aripioarele" de pe brate

Joi, 17 Iunie 2010, ora 08:17
9086 citiri
Ce poti face ca sa scapi de "aripioarele" de pe brate

Pe masura ce temperaturile cresc in timpul verii, mai ales cand ajung sa fie caracteristice caniculei, femeile plinute au o problema destul de stresanta.

Este vorba de partea superioara a bratului, de la umar in jos, care arata destul de neplacut. Si, daca alte parti ale corpului care sunt mai rotunjoare, cum ar fi abdomenul sau fesele, pot fi ascunse usor sub haine, chiar si la mare, aceste "aripioare" de la maini dau mai multe batai de cap femeilor atunci cand este cald, deoarece sa porti maneca scurta este mult mai inabusitor decat un top.

S-a descoperit de ce oamenii isi balanseaza bratele cand merg

Astfel, unele femei prefera sa le ascunda sub maneci, desi li se accentueaza disconfortul provocat de caldura, iar altele sa le expuna, chiar daca nu sunt tocmai sexy deoarece nu sunt doar rotunde, ci si lasate.

Ce metode exista

Aceste "aripioare" apar nu numai din cauza kilogramelor in plus, ci si din cauza varstei. Estomparea aspectului lor sau chiar eliminarea acestora depinde insa de cat mult timp si efort ai si de cati bani dispui, dupa cum arata Daily Mail.

Una din metode presupune sa iti lucrezi tricepsii, prin diverse exercitii fizice, in timp ce alte cai sunt mai invazive. Cea mai simpla dintre acestea este injectarea unui gel bazat pe acid hialuronic, care, pana de curand, era folosit doar pentru fata si maini. Acesta reda pielii elasticitatea si fermitatea, imbunatatind aspectul "aripioarelor", chiar daca sunt mai rotunde.

Tratamentul dureaza intre 30 si 60 de minute si nu este dureros. Sunt recomandate trei sesiuni in decurs de sase saptamani, efectul durand aproximativ sase luni.

O alta metoda dintre cele invazive are rezultate mai bune, dar este si mai scumpa si mai dureroasa. Aceasta, denumita thermage (termen preluat si in limba romana), reprezinta o tehnologie revolutionara pe baza de radio-frecventa pentru redarea fermitatii si conturului pielii.

Femeile au mainile mai murdare decat barbatii

Aceasta este insa destul de dureroasa, astfel ca durata si intensitatea tratamentului trebuie adaptate la cat pot suporta pacientele. Vestea buna este ca pielea va arata mult mai bine timp de 6-12 luni si este nevoie de o singura sedinta.

In cele din urma, cea mai noua tehnologie, lansata recent in Marea Britanie, se numeste Bodytite, este si mai scumpa decat precedenta, dar si mai eficienta. Tratamentul dureaza doua ore si necesita sedare, dar nu anestezie totala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#exercitii aripioare maini, #exercitii fitness maini , #fitness