Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Abdomen de vis

Joi, 02 Mai 2013, ora 10:22
4039 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Abdomen de vis

Saptamana aceasta recomandam cateva exercitii pentru abdomenul mult-visat. Daca nu te apuci acum de treaba, salveaza linkul. Dupa Paste sigur vei avea nevoie de el! Iti trebuie un step sau o banca joasa si multa vointa, bineinteles!

Cori Gramescu iti propune sa incepi cu urmatorul exercitiu. Asaza-te culcata pe step, cu genunchii indoiti pe sol. Trebuie sa sustii gatul cu degetele impreunate in zona cervicala. Apoi ridica alternativ cotul la genunchiul opus si revino la pozitia de la inceput. Fa aceasta miscare in doua serii a cate opt repetari, cu fiecare picior.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Tot din aceeasi pozitie, intinde unul dintre picioare atunci cand executi abdomenele. Fa doua serii a cate opt repetari si apoi fa acelasi exercitiu cu celalalt picior. Controleaza-ti cu atentie pozitia spatelui, mentinand abdomenul incordat pe tot parcursul exercitiului.

Asaza-te pozitia "plansa". Tine bratele pe step, coatele intinse, spatele drept si abdomenul incordat. Tine picioarele intinse si privirea orientata inainte. Apoi ridica un genunchi in laterala, catre umar, fara sa schimbi pozitia corpului.

Executa doua serii a cate opt repetari cu fiecare picior. Pe langa faptul ca se lucreaza pe contractia permanenta a abdomenului superior si inferior, lucreaza si oblicii abdominali.

Stai in sezut pe step, cu genunchii putin indoiti in fata si cu bratele intinse, sprijinite pe step. Abdomenul este incordat pe tot parcursul exercitiului, ajutand, de asemenea, la mentinerea unei pozitii corecte a spatelui. Intinde picioarele in fata, la 45 de grade de sol si balanseaza-le. Executa doua serii a cate opt repetari.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Citeste si:
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat pentru sâmbătă, la Palatul Parlamentului, de liberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîţu la şefia partidului. BPN al PNL a fost...
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
La finalul celei de-a treia săptămâni parlamentare, aleșii nu dau semne că se vor porni prea curând de numeroasele restanțe din legislatura trecută precum desființarea Secției Speciale,...
Sursa: Ziare.com