Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Capoeira Aerobic - Cardio de vara!

Joi, 06 Iunie 2013, ora 08:24
3523 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Capoeira Aerobic - Cardio de vara!
Foto: ladyfit.ro

Vrei sa consumi intre 800 si 1.000 de calorii la un antrenament? Cori Gramescu iti recomanda capoeira aerobic, ce combina elemente din artele martiale braziliene, dans si sport.

Capoeira Aerobic da rezultate excelente in cel mai scurt timp, ajutand la pierderea in greutate intr-un mod sanatos, fara ca masa musculara sa "intre la apa".

Capoeira Aerobic este bun pentru tonifierea muschilor, in special a fesierilor, a coapselor si abdomenului. Ajuta foarte mult si procesul de slabire, fiind un antrenament cardio intens, ca sa nu mai vorbim de starea de bine pe care o ai dupa antrenament, datorita endorfinelor eliminate in timpul sedintei.

Dalanda (antrenor Lady Fit Gym) va prezinta trei exercitii din Capoeira aerobic.

Tine picioarele larg departate, in asa fel incat sa depaseasca nivelul bazinului. Tine abdomenul incordat si spatele drept si bratele flexate, cu pumnii stransi si coatele la nivelul taliei.

Trage genunchiul la cotul opus si apoi revino in fandare laterala cu celalalt picior.

In acest timp, loveste spre fata cu bratul opus, mentinand cotul indoit si garda sus. Executa alternativ, pe fiecare parte, doua serii a cate opt lovituri.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru vara pe step

Ia pozitia de fandare larga, cu ambele picioare flexate, cel din spate fiind pe varf, cu calcaiul in sus.

Mentine abdomenul si fesierii incordati. Ridica-te pe piciorul din fata si loveste in lateral cu piciorul care a fost intins la spate. Executa cate doua serii a cate opt lovituri pe ambele parti.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru un fund bombat

Stai in flotare. Tine un picior intins si pe celalalt flexat in laterala, inspre partea cu piciorul intins. Sprijina-te in brate, mentinand varfurile degetelor orientate catre fata. Bratele trebuie sa fie indoite, la nivelul umerilor.

Pentru un efect garantat executa acest exercitiu de cate opt repetari pe fiecare picior. De asemenea, mentine spatele drept, incordand permanent muschii abdominali si fesieri.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Cori Gramescu cardio, #Cori Gramescu exercitii, #Cori Gramescu sfaturi exercitii, #Cori Gramescu fitness , #fitness