Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru coapse subtiri

Joi, 28 Martie 2013, ora 08:43
12479 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru coapse subtiri
Foto: www.ladyfit.ro

Coapsele si fesele vorbesc despre feminitate. Uneori, prin alegeri vestimentare foarte inspirate si trucuri de stil, poti corecta micile imperfectiuni ale corpului, insa ce este de facut atunci cand alegi rochii mulate, care scot formele in evidenta?

Vestea buna e ca exista exercitii simple care te ajuta sa iti modelezi coapsele asa cum iti doresti, cu rezultate foarte bune si rapide. Cori Gramescu iti ofera cateva sfaturi pentru ca efectul sa fie cel dorit.

Pentru cele mai bune rezultate este recomandat sa ai un plan de actiune de 1-2 luni, cel putin. Nu spera la rezultate-miracol in 2 saptamani. Este nerealist si te vei descuraja.

Urmatoarele exercitii te ajuta sa modelezi musculatura coapselor. Desi simple, miscarile sunt extrem de eficiente. Acestea combina principiile de baza din Pilates (stabilitate, control, forma de executie care tine cont de aliniamentul natural al corpului) cu eficienta data de concentrarea musculara mentinuta pe durata intregului program de antrenament. Astfel, vei obtine rezultate vizibile in cel mai scurt timp posibil.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

Intinde-te pe spate, cu genunchii flexati, si tine talpile departate la nivelul soldurilor. Mainile sunt intinse pe langa corp, abdomenul incordat. Stabilizeaza pozitia si ridica un picior de pe podea pana cand coapsa devine perpendiculara pe sol. Ridica bazinul lent, inspira si coboara lent, fara sa mai atingi solul. Repeta de 20 de ori cu fiecare picior. In acest mod iti vei tonifia musculatura coapselor, iar fesele vor deveni ferme.

Stai intinsa pe lateral, sprijina capul in podul palmei si tine genunchiul de pe sol flexat. Ridica piciorul de deasupra la nivelul soldului. Incordeaza abdomenul si fesele si trage genunchiul spre piept.

Mentine gamba paralela cu solul si executa miscarea lent si controlat. Fa aceeasi miscare de 30 de ori si apoi schimba partea. In acest fel o sa modelezi muschii de pe laterala coapsei si a feselor, pentru tonus si fermitate.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Intinde-te pe lateral, tine capul sprijinit in podul palmei si picioarele intinse in linie cu trunchiul. Incearca sa mentii echilibrul corpului si sa ridici piciorul de deasupra pana la nivelul soldului.

Ridica si piciorul de pe sol pana cand lipesti coapsele, mentine o secunda si apoi coboara lent amandoua picioarele pe pamant. Acest exercitiu trebuie repetat de 30 de ori pentru fiecare picior. Cu ajutorul acestuia o sa intaresti zona interna a coapselor si o sa iti faci fesele ferme.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Cori Gramescu exercitii coapse, #Cori Gramescu exercitii slabit, #Cori Gramescu exercitii, #Cori Gramescu exercitii fitness, #exercitii fese coapse , #fitness
Comentarii